Italia: Industriell bortløping, pluss spising av hest

Hva gjør man når man er på forretningsreise i Padova og har 45 minutter til overs før middag? Jo: Man sjekker Google Maps, finner det som ser ut som en fin, rektangulær runde i nabolaget hvor man umulig kan løpe seg bort, tar på seg løpehabitten og suser avgårde.

Minutter senere har man selvsagt løpt seg grundig bort, prøver å sjekke «kartet» på Forerunner 310XT (det er bare en strek som viser hvor man hare løpt), må klatre over gjerder, løpe gjennom industriområder, og generelt stresse en god del for å rekke middagen.

Sånn ser det ut på Strava:

Planen var å løpe der det er tegnet med grønt:

Og her er noen bilder av Italia, tatt i farta med telefon:


Etter dette var det på tide med restitusjonsmat på en lokal restaurant.


Sesongens ferske asparges og lokal skinke, som visstnok er mye bedre enn den fra Parma, men mye dårligere markedsført.


Hest! Ganske tørt, så her gjaldt det å ha på litt olje, og kanskje litt pepper.


Bigoli med hest.


Hestebiff. I god, italiensk stil, sløses det ikke med tilbehøret.


Måltidet ble rundet av med tiramisu, pluss en hjemmelaget amaro.

Restitusjonen fortsatte forsåvidt neste dag, blant annet til lunsj:

Bigoli med hest.


Grillspyd, av uviss grunn helt hestefri.

Etter all restitusjonen, og ikke minst hestespisingen, kan man besøke Venezia:

Dette innlegget ble publisert i rapport og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *