Mørk fortid: Halvmaraton

Jeg kom nettopp på at jeg har løpt halvmaraton en gang, og fant etterhvert resultatet fra Oslo Maraton i 2005: 1:43:39 (dette var før satelitter var funnet opp, så ingen GPS-logg eller Strava-detaljer). Det må ha vært utelukkende fordi jeg løp i langbukser (Gore-Tex Paclite! Idiot!) at tiden ble ca 10 minutter dårligere enn Thomas’ tid i temmelig kuperte Nordmarka Halvmaraton. Og ca et kvarter dårligere enn tiden hans i Oslo halvmaraton i fjor.

Heldigvis er det bare Thomas som har meldt seg på en maraton i år..

Dette innlegget ble publisert i ymse og merket med , , , . Bokmerk permalenken.
[fbcomments]

4 kommentarer til Mørk fortid: Halvmaraton

  1. Thomas sier:

    Men siden du både har kjøpt taits og meldt deg på motbakkeløp regner jeg med du er i ferd med å trappe opp løpingen igjen? 1.43 på debutløpet er ikke dårlig, spesielt med tanke på lag(hovedsponsor).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>