Haute Route: Dag 3: Cabane Valsorey – Cabane Chanrion


Mont Blanc fra Valsorey-hytta, klokken 06:22.


Matpakke. Luksus!


Feller og skarejern fra start, så skiene på sekken og stegjern og isøks.


Sekken min. Observer rookie-tabbe: Tapen på øksen er alt for langt ned, og surret seg fort opp/av.


Mekking.


Nødbivuakk med beliggenhet.


Det var kronglete et par steder, men ikke ille.


Greit med øks.


Nede fra skaret: Liten matbit.


Lunsj! Her har vi kjørt en god del nedover, men kameraet mitt låste seg, så det ble det ingen bilder av.


Tilbakeblikk og spor.


Fin nedkjøring videre, før vi måtte litt opp igjen til neste hytte.


Transport/travers.


Morsomt, hvis man liker denslags.


Chanrion-hytta (2462m). Det var sol og fint, men blåste surt. Selv ikke nordmenn orket å sitte ute særlig lenge.


Kolabrus, øl og «fyrstekake».


Tilbakeblikk. Sporene være til venstre i bildet. Vi kom ned dalen utenfor høyre del av bildet.


God stemning, selvsagt.


Omelett.


Funksjonell innredning.


Ganske mange til middag.


Her sov vi.

Dette innlegget ble publisert i rapport og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

4 svar til Haute Route: Dag 3: Cabane Valsorey – Cabane Chanrion

  1. Tilbaketråkk: Haute Route: En majestetisk skitur fra Chamonix til Zermatt | Blodsmak

  2. Tilbaketråkk: Haute Route: Dag 1: Chamonix – Cabane du Trient | Blodsmak

  3. Tilbaketråkk: Haute Route: Dag 5: Cabane des Vignettes – Cabane Bertol | Blodsmak

  4. Tilbaketråkk: Haute Route: Dag 6: Cabane Bertol – Zermatt | Blodsmak

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.