Østmarka på sitt nest beste!

Rakk å klemme inn en snabbtur etter jobb og før barnehagehenting i dag. Og med nypreppa spor, blå ekstra og rosa himmel var det verdt turen. Det ble ingen tid til boller og kaffe på Mariholtet, noe som egentlig hører på treningsturer med ski på beina. (Har aldri vurdert det en gang med joggesko som framkostmiddel, men det kan jo være en idé for framtiden?) Modifiseringen med «nest beste» skyldes kun at snølaget på skogsbilveiene er så tynt at is og stein kan forekomme i de krappeste svingene, men tar man sjansen på å holde yttersving så er det rikelig med snø.

Ellers ser jeg jo at langrennsfrekvensen har økt betraktelig etter jeg fikk ski ut/ski inn. Foreløpig kan jeg konkludere med at dørstokk-mila er kortere enn putte-skiene-i-bilen-og-kjøre-til-marka-mila.

Og som CL logger jeg mine forsøk på  å nå toppformen med Garmin, har riktig nok fattigmannutgaven FR 205, men mye info om innsats her også. http://connect.garmin.com/activity/62360982

Dette innlegget ble publisert i rapport og merket med . Bokmerk permalenken.

Ett svar til Østmarka på sitt nest beste!

  1. CL sier:

    Jeg gikk Grønmo – Sandbakken i dag, og nå som mildværet henger over oss som et stort og varmt lavtrykk, er det ikke fullt så supert i sporet lenger. Verken VR40, 45 eller 50 fungerte skikkelig, og sporene trenger en finpuss. Med litt flaks blir det litt kaldere og kommer litt mer snø – da blir det bra!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.