«All time high!» (nesten)

Status etter en komfortabel høst og mye god mat og drikke i julen: 93,3kg.

Lei utvikling, får’n si:

Den eneste gangen jeg har veid mer, var i januar 2009, da jeg var på feil side av 95, etter to uker med særs hyggelige venner i Cape Town, med rutinemessige ettermiddagsøl ved bassengkanten, treretters middager på flotte restauranter og seine drinker så å si hver dag.

93,3! Jeg som var i fin form etter Jotunheimen Rundt i sommer, se bildebevis her:

Forfall! På tide å begynne å røre på skrotten igjen!

Dette innlegget ble publisert i ymse og merket med . Bokmerk permalenken.

3 svar til «All time high!» (nesten)

  1. braanaas sier:

    CL ligger i en stigende trend på kort og mellomlang sikt og videre oppgang innenfor trendkanalen indikeres. CL har i høst brutt opp gjennom taket i en fallende trendkanal, noe som kan gi en reaksjon ned på mellomlang sikt. I tillegg er volumbalansen svakt negativ, og dette svekker vekten på kort sikt. Glidende snitt er stigende med høyt momentum. På lang sikt beveger vekten seg innenfor en fallende trend, men også her er retningen nær trendtaket. Vi ser en uklar hode skulder formasjon. Ved reaksjoner ned har vekten støtte mellom 90 og 91 kg. Ingen vektreduserende aktiviteter er meldt i siden september 2010.

    Konklusjon: Svak stigende. Selg

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.