Gikk oss bort i Østmarka 2.0

I går gikk kamerat M og jeg en ny tur i Østmarka, med samme plan som sist: Gå den (i fjor) vanlige 21km-runden. Det var superbe forhold: blå-Swix og silkeføre.

I motsetning til forrige gang, hadde begge deltagerne husket hodelykt.

Akkurat som forrige gang, gikk vi oss relativt raskt bort. Siden det var absolutt ingenting å utsette på belysningsfronten denne gangen, velger vi å skylde på variabel preparering, og at en fyr rådet oss til å ikke gå en løype vi hadde planlagt, siden den ikke var kjørt opp (etter en liten avstikker kom vi selvsagt tilbake til samme sted, og gikk der likevel).

Som vanlig hadde vi tenkt å gå den blå (ikke den røde som sist), men endte med den gule:

Legg merke til den lille avstikkeren nederst til sør-vest, til Sandbakken parkeringsplass. Morsom nedkjøring, og garantert bra trening å gå opp bakken igjen etterpå. Over Sør-Elvåga (tar det som en selvfølge at alle vet hvor på kartet over det er) var det ikke et menneske eller dyr å se, og heller ikke noe særlig skispor å skrive om. Flott stemning, både natur- og humørmessig.

Alt i alt ble det drøyt 16km på to timer, og da jeg kom hjem fikk jeg vite at det var like før Politiet hadde blitt bedt om å lete etter oss.

Dette innlegget ble publisert i rapport og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.