Gran Canaria: Oppsummering

Familieferien Treningsleieren oppsummert i knusktørre tall:

Gran Canaria: Oppsummering

Hovedsaklig sone 3, altså, og dermed «junk miles» og totalt bortkastet. Eller hvordan var det der igjen?

Oppsummering

De (nesten) daglige øktene kan f.eks. oppsummeres sånn:

Dette opplegget fungerte bra for meg, og kan fint anbefales andre som liker å hygge seg, og som reiser sammen med andre som ikke bryr seg (så mye) om sykling. Det mangler forresten tre dager av de totalt 8 dagene jeg var på ferie, men pytt-pytt.

Effekt på legemet

Kulør: Det ble så å si ikke noe skille etter sykkelshorts eller trøye. Det lille skillet som kan skimtes, kan være rester fra sommeren. Skillemangelen kan skyldes flere ting, inkludert solfaktor 20 og restituering (og en hel hviledag) i solen, uten sykkelklær.

Vekt: Ser ut til å ha gått sånn omtrent Even Steven:

91,2 før treninglsleir, og 91,6 etter. Ikke verst! Ryttere i Tour de France mister jo flere kilo i løpet av touren, så min bortimot konstante vekt er sånn sett et tydelig bevis på at jeg spiser (og ikke minst drikker) riktig. At buksene kanskje sitter ørbittelitt løsere er uforklarlig.

ESPN har forresten en artikkel om hvordan man får i seg 9000 kalorier per dag. Ikke glem sjokoladebiten før du legger deg! (og glem heller ikke å sykle lenger og mye raskere enn jeg gjorde på den lengste dagen, hver dag, i tre uker).

VO2max: Hva?

Ting å huske på til neste år/gang

 1. Ta med gulvpumpe (Blackburn Air Stik 2 er fin, men ikke fin).
 2. Ta gjerne med bedre kart, og planlegg kanskje til og med turene bittelitt. Vurder den sagnomsuste veien fra San Nicolas til Tejeda (Stanley Tislavold har skrevet tatt noen bilder der (og andre steder), f.eks. dette).
 3. Ta med en medsyklist eller to.
 4. Prøv å få til to uker familiferie treningsleir, ikke bare én.
Dette innlegget ble publisert i status og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

4 svar til Gran Canaria: Oppsummering

 1. stanley sier:

  Kan jeg også få påpeke at Even-Steven, i likhet med Stanley, er et meget populært herrenavn i traktene Kvinesdal, Lyngdal og Karmøy. Fikk nesten hjemlengsel etter alle plastmøblene nå, pokker heller, drar ned igjen i mars.

 2. syklefort sier:

  Takker for svært nyttig rapport
  … neste uke :-)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.