Nødvendighet: Garmin pulsklokke

Garmin 310XT

Det absolutt viktigste når man skal komme i form, er mye utstyr. I tillegg til masse raft sportsapparatur og høyteknologisk bekledning, er man nødt til å ha Garmin Forrunner 310XT pulsklokke med GPS (se ekstremt grundig test hos DC Rainmaker – niste anbefales) og MacBook («Pro» hvis du er Pro, eller Euro hvis du er dét) for vitenskapelige analyser av treningsdataene. Dette kommer man ikke utenom. Hva er poenget med å trene hvis du ikke aner hvor du har vært, eller hva pulsen var på et gitt sted? Nettopp. Kjøp nå.

(Oppdatering 10/1: Oppdaget nettopp at Henrik Alpers selvsagt har samme klokka, og har skrevet om det: Good cop vs bad cop, test av Garmin 310 XT)

Dette innlegget ble publisert i tips og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Nødvendighet: Garmin pulsklokke

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.