Nødvendighet: Garmin pulsklokke

Garmin 310XT

Det absolutt viktigste når man skal komme i form, er mye utstyr. I tillegg til masse raft sportsapparatur og høyteknologisk bekledning, er man nødt til å ha Garmin Forrunner 310XT pulsklokke med GPS (se ekstremt grundig test hos DC Rainmaker – niste anbefales) og MacBook («Pro» hvis du er Pro, eller Euro hvis du er dét) for vitenskapelige analyser av treningsdataene. Dette kommer man ikke utenom. Hva er poenget med å trene hvis du ikke aner hvor du har vært, eller hva pulsen var på et gitt sted? Nettopp. Kjøp nå.

(Oppdatering 10/1: Oppdaget nettopp at Henrik Alpers selvsagt har samme klokka, og har skrevet om det: Good cop vs bad cop, test av Garmin 310 XT)

Dette innlegget ble publisert i tips og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Nødvendighet: Garmin pulsklokke

 1. engelski sier:

  Siden Garmin skiftet ut Google maps med Bing maps bør man boikotte produktene. Garmin har ødelagt et godt produkt uten å snakke med kundene sine. Tilbake til ditt spørsmal: Hva er poenget med å trene hvis du ikke aner hvor du har vært….?
  Bing Bong Bollocks
  http://www.facebook.com/home.php#!/home.php?sk=group_177724018904812&ap=1

  • CL sier:

   Det er ikke lett.. Jeg hadde Polar før, men de lager ikke programvare for Mac OS (og de ba meg installere Parallels og Windows for å bruke klokken jeg hadde). Garmin Training Center for Mac er ikke like bra som Windows-versjonen, men «helt ok». Garmin Connect er en dårlig versjon av MotionBased, og etter at de byttet til Bing Maps er kartfunksjonen i praksis borte. Heldigvis er det enkelt å kontakte Garmin kundeservice for å si fra om ting de bør bli bedre på. Facebook-kampanjer kan kanskje også ha effekt.

   Når jeg sykler, bruker jeg faktisk ofte loggen for å se hvor jeg har vært – både til terrengsykling og landeveissykling. Uhyre viktig.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.