Parksprint i Frognerparken søndag 9.januar

Hvis noen skulle ønske å løpe i flokk og følge med gul tidtakerbrikke rundt foten så er det mulig også på vinterstid. Noen ivrige løpersjeler arrangerer en 3km lang parksprint i Frognerparken en gang per måned gjennom hele vinteren. Litt rart å ta på seg joggesko og kjøre til Frognerparken når man har nypreppa spor rett utenfor stuedøra, men variasjon er viktig!

Undertegnede i halvfint driv under parksprinten i desember.

Rakk starten så vidt og møtte kamerat HC på startstreken. Han var vekselvis mest opptatt av en strekk han pådro seg på dansegulvet nyttårsaften og smalltalk med de kvinnelige arrangørene. Løypa er 1 km lang og og løpes da tre ganger. Førsterunden på akspetable 4.05, andre på typisk noe svakere 4.12 (må jo følge opp «den harde andre runden»-syndromet) og klarte å presse tiden ned i 4.07 på siste. http://connect.garmin.com/activity/62662551

Det er mystisk vanskelig å lure kroppen til fart vinterstid så alt i alt helt greit. Deilig å prøve å gi litt gass i hvertfall. Offisiell tid ble 12.28. Etterpå ble det velfortjent hvetebakst, først fra arrangementskomiteen og senere på «Kolonihagen» på Frogner.

Om du lurer på når neste parksprint er eller om du skulle ønske å lese mer, se bilder og resultater finner du det her: http://parksprint.blogspot.com/

Dette innlegget ble publisert i rapport og merket med . Bokmerk permalenken.

3 svar til Parksprint i Frognerparken søndag 9.januar

 1. CL sier:

  Ante ikke at det ble arrangert løp på vinteren – imponerende! Ser på Garmin-loggen at du senket farten noe da du løp rundt inne på Kolonihagen, sikkert fornuftig.

 2. Siri sier:

  Bra løpsrapport.
  :-)
  Jeg er selv litt glad jeg slipper å konkurrere i parken nå, det er helt rett at det er vanskelig å få opp dampen med i en nydelig, vinterkledd park!

  Bra jobba – håper å se deg igjen! Ta gjerne med en du vil utfordre litt ekstra….

  • Marianne sier:

   Ja det ER vanskelig å få fart i skrotten på denne tida av året – og så deilig å lese det sånn svart på hvitt. Det betyr at det ikke bare er meg og formen min det er noe galt med :)) Sees neste gang i parken!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.