Rulle: Opptrening til treningsleir

Rulle: Gran Canaria

Nå er det bare timer (faktisk nok timer til at det blir dager, men-men) til jeg skal til proffsyklistenes kombinerte Mecca og Nirvana, nemlig McDonalds Gran Canaria. På Gran Canaria er veiene laget av svart marsipan, temperaturen er alltid perfekt, og blåser det en lun vind, er det alltid i fartsretningen. Absolutt all sykling på Gran Canaria er episk.

Jeg har aldri vært på Gran Canaria, så for å sjekke at kroppen er klar for sykling midt i det intense langrennsprogrammet, tok jeg en liten test i dag. Det er viktig at knær og ankler er forberedt på sykkelpåkjenningene. Dette var oppfølgeren til en annen, enda mindre, test jeg gjorde nylig, for å sjekke at alt utstyret fungerte.

Herre Jemini, så kjedelig det er på rulla!

Det hjelper ikke en gang å Rapha-fisere bildet av utsikten:
Rulleutsikt, Rapha-stil

Planen var å sykle jevnt og rolig. Jeg holdt ut ganske nøyaktig en halvtime, godt hjulpet av at pulsklokka viste at jeg holdt ca 80km/t uten å anstrenge meg noe særlig. Dette tyder på at formen er god, og hvis jeg klarer samme tempo på Gran Canaria, regner jeg med å rekke over de fleste veiene på øya minst én gang.

Her er beviset (jeg girte litt i midten der, ja):
Garmin Connect: Fartskurve

Trivia: Gran Canaria kan forkortes GC, som betyr «general classification» (det visste du, selvsagt).

Oppdatering: Værmelding

Lovende:
Værmelding

Dette innlegget ble publisert i rapport og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

6 svar til Rulle: Opptrening til treningsleir

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.