The decision is Nordmarkstraver’n!

Etter å ha løpt halvmaraton to år på rad er det på tide med litt forandring. Ut med flat asfalt i Oslo sentrum, køløping, trengsel og hesebles for å perse, og inn med 30 kilometer med naturopplevelser på grus og sti i Nordmarka. Løpet er nok vesentlig hardere enn jeg liker å tro, men er viktig å ha et skikkelig mål for sesongen! Har med andre ord meldt meg på Nordmarkstravern. Hjelp! Om du tenker tja, hvorfor ikke? Så finner du mer her: Nordmarkstraver’n.

Dette innlegget ble publisert i ymse og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til The decision is Nordmarkstraver’n!

  1. CL sier:

    Ahh, naturopplevelser! Nordmarkstraver’n ser veldig bra ut, og frister faktisk litt – men jeg har bare løpt halvmaraton før, og det spørs om jeg klarer/vil løpe nok gjennom sykkelsesongen til at jeg ikke pådrar meg varige mén etter 30km løping. Blir det forresten tid til baguette, brie, vin og en pakke smultringer på matstasjonen?

  2. kalabalaru sier:

    Vet ikke hva det er lagt opp til fra Koll sin side, men gjetter på en bananbasert meny, kanskje på en seng av rosinboller. Siden kurv ikke er kompatibelt med shorts og løpesko blir det nok dårlig med medbrakt. Det måtte vært noen spesialtilpassede smultringer rundt håndleddet da…

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.