Trening på forretningsreise

Selv om man er mye på farten, går det fint an å klemme inn en liten treningsøkt her og der. På bildet ovenfor vises bildet Endomondo-rapporten fra en økt ved Sergels torg i Stockholm (klikk for større bilde). 3000 kalorier (eventuelt 3 kcal) svidd av på 20 sekunder, midt i arbeidstiden!

Oppsummering: Jeg sto klar ved fotgjengeovergangen, og med en gang det ble grønn mann, skjøt jeg avgårde. Starten gikk veldig bra, men jeg åpnet muligens noe hardt, for jeg stivnet kanskje litt på midtrabatten. Resten av økten gikk bra, og jeg fortsatte dagen, vel vitende om at jeg var i enda bedre form.

Apropos forretninger: Business time in Belgium:

Its business time, ooh, yeah, next thing you know you are riding in the woods when you sink your front wheel in the deepest rut, endo and slide face first down the course. The crowd is silent, ah yeah, business time. You get up and say «Is that it?» Ah yeah that’s it. You say, «I want some more», well I am not surprised, but I am quite tired. Two weeks in Belgium is better then one week in Belgium.

It’s business time!

Hvis du ikke skjønte den, bør du se denne:

Dette innlegget ble publisert i tips og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

4 svar til Trening på forretningsreise

  1. Bjartolini sier:

    Business training. Just the way I like it. It’s not to late in the evening. Theres absolutely nothing good on TV (except from 7th heaven…). Training for 20 seconds. Christian only needs to train for 20 seconds because he’s so intense. 20 seconds is better than 2 seconds… I’m wondering, did you wear your business socks?

  2. Hilde sier:

    Selv foretrekker jeg en svømmetur i bassenget på Grand Hyatt Shanghai e.l. på forretningsreiser..

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.