Østmarksrunden: Liten reprise

I dag var det like tipp-topp knallvær som på selveste Østmarksrunden (der jeg briljerte med topp 20-plassering), så jeg bestemte meg for å ta en ny tur, og selvsagt forbedre tiden. Mulig det var -18°C i dag også?

Vel-vel, det ble ganske nøyaktig samme tid. Skiene var veldig bra, nyglidede med fattigmannsglideren LF6 (trolig kjøpt inn da jeg gikk på ungdomsskolen?) og med to lag V40 varmet inn med dampstrykejern. Dette fungerte perfekt.

Her er forresten et sitat angående blåswix (V40):

Enten er det skiføre, eller så er det ikke skiføre.

Det var så absolutt skiføre, men det var verre med kroppen. Den ble i går ble fylt med voldsomme mengder fabelaktige tapas (pluss vin) sammen med representanter fra TKL, og var derfor ikke helt i toppform i dag. Det kan også hende det er blitt for lite hviling i det siste.

Uansett: Fasiten ble 2 minutter dårligere tid på første runden (det tilvarer kanskje tiden jeg brukte på å sjekke skilt, og gå bittelitt feil i et kryss), og siden ørene var iskalde og solen på vei ned, ble det hjem til vørterøl i stedet for ny runde.

Neste gang!

Dette innlegget ble publisert i rapport og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.