Østmarksrunden neste

Holmenkollen skimaraton gikk greit, og siden jeg nå er godt i gang med seriøs konkurranseaktivitet,  satser jeg likegodt på Østmarksrunden neste lørdag.

Løypa går i Oslos legendariske Østmarka, et uhyre populært naturområde for de som bor passe nære. Terrenget kjennetegnes blant annt ved at det er akkurat passe kupert, og inneholder en rekke fin-fine serveringssteder: Sandbakken, Mariholtet, Skullerudstua, Rustadsaga og ikke minst funkisfenomenet Vangen (er det flere også?). I tillegg er det særs høy klasse over prepareringen, og betydelig færre hjerteinnfarktjagende næringslivstopper med settere (nødvendig accessoir for vestkanfiffen) virrende rundt seg.

Start og mål er ved Skullerudstua, løypa går tydeligvis med både klokken og solen, og høydekurven ser bortimot perfekt ut. 30km er vel også helt passe, skulle jeg tro.

Det er verdt å merke seg at man skal gå to (2) runder, og at det sånn sett blir to bordsettinger på matstasjonen ved Grønmo parkeringsplass.

Østmarksrunden arrangeres av Nordstrand Idrettsforening og Rustad Idrettslag, to flotte foreninger som står på så intenst for å gjøre det hyggelig for aktive individer i nærområdet at de ikke har tid til å pusle med websidene sine.

Nå er det litt seint å melde seg på via nevnte interweb, men det er bare å dukke opp på Skullerudstua på lørdag. All praktisk informasjon er her: Østmarksrunden.

For min del gjenstår bare litt restitusjon av stortå, prepping av ski (for øyeblikket til sliping hos fagfolk) og innkjøp av en ny vørterøl, så er jeg klar.

Oppdatering

Mange (ok: én) har spurt hvordan oppladingen min til Østmarksrunden er, og det deler jeg gledelig med alle/begge leserne av denne bloggen. Jeg begynner likegodt med forrige lørdag:

Lørdag: Holmenkollen skimaraton
Søndag: Hvile
Mandag: Levere ski til steinsliping
Tirsdag: Hvile
Onsdag: Hvile
Torsdag: Hvile
Fredag: Hvile

Så er vi kommet til selve konkurransedagen, som jeg håper vil foregå sånn:

09:00: Hente nyslipte ski
09:30: Smøre nevnte ski i startområdet ved Skullerudstua
10:00: Fellesstart
12:30: Vørterøl

Dette innlegget ble publisert i tips og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

3 svar til Østmarksrunden neste

  1. Tilbaketråkk: Tweets that mention Østmarksrunden neste | Blodsmak -- Topsy.com

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.