Holmenkollen skimaraton: Siste finpuss

Nå nærmer det seg! Startnummer er hentet, den elektroniske brikken er kontrollert, lagnavnet er endret til «Blodsmak», værmelding sjekkes nesten kontinuerlig, og de aller siste remediene er kjøpt inn – i henhold til Swix’ smøretips.

Jeg utsetter preppingen til kvelden før rittet, i tilfelle Jarl Andersen kommer med noen justeringer i siste liten. Klisterboksen blir sannsynligvis med på turen, siden bakglatte ski er verre enn noe (selv Thomas Alsgaard hater det, og smører med mose og lyng hvis nødvendig).

I dag hadde jeg egentlig jo tenkt å ta en rolig skitur, men så var det ikke helt blåswixføre, så jeg satser på å hvile meg i form (i dag også).

Ernæringsmessig har de siste dagene gått bra, selv på forretningsreiser. Ja-mat hele veien. Nedenfor er herremåltidet jeg disket opp med til meg selv på et hotell ganske nylig. Kyllingwrapen var ikke verst (det må finnes verre ting der ute), men jeg tror ca 150 av de 375 grammene må ha vært dressing. Heldigvis hadde jeg ubesudlet, norsk kildevann å skylle det ned med, og ny informasjon fra Bike Snob NYC å konsentrere meg om.

Etter rennet på lørdag regner jeg med å være ekstremt sulten, og jeg har derfor arrangert det sånn at jeg drar direkte i familiemiddag. Ikke bare kan jeg da motta ovasjoner, hylling, etc for plettfri og fabelaktig innsats, men jeg kan gafle i meg sølvløk, sylteagurk, oliven, etc mens jeg venter utålmodig på at den knøttbittelille kjøttbiten i fonduegryta blir klar.

Forresten: Jeg var nylig i Stockholm, og det er tydelig at svenskene er i gang med topping av formtoppen:

Dette innlegget ble publisert i status og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.