Nordic24: Solo

Nordic24 åpnet i dag for noen flere påmeldinger, så nå er jeg påmeldt i soloklassen! 24 timer med dejlig, dejlig terrengsykling i Danmark.

Kamelåsa!

Fint at jeg fikk snappet opp en av ekstraplassene, siden Truls «glemte» meg da han satte sammen topplaget for Johnsen Frameworks (nå også på Facebook).

Josse tok en del bilder under Nordic24 i 2009. Lover bra.

Jeg har deltatt i 24-timersritt før, i Moss, i 2001. Da skrev jeg en artikkel på terrengsykkel.no, og gjespet litt:

Foto: Kari Holten.

I 2001 var jeg på lag med tre andre, og jeg føler at jeg fikk bygget opp såpass mye erfaring at jeg nå er klar for soloklassen.

Forresten: Har de vørterøl i Danmark?

Dette innlegget ble publisert i ymse og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

6 svar til Nordic24: Solo

 1. Bjartolini sier:

  Ka e målet? Bare få litt blodsmak, eller X antall runder?

  • CL sier:

   Målet er selvsagt å hygge seg. Og få blodsmak. Runden er 15km, så det blir vel 8-10 runder i timen, altså totalt (uten pauser) 8×24=192 runder på 24 timer. Dere som er på 4-mannslag slipper unna med 48 runder hvis dere deler likt, og det gjør kanskje jeg også, hvis jeg skal være realistisk. 50 hadde vært moro!

   • CL sier:

    Jeg har snakket med en fyr (som blant annet ble verdensmester i singlespeed et år) som har syklet Nordic 24 før, og han avslørte at én runde tar ca 1 time. Målet om 50 er derfor nedjustert bittelitt (aner ikke hvordan jeg regnet ut greiene ovenfor, forresten).

 2. CaRLOS sier:

  Vi sees der. Jer er påmeldt i solo singlespeed klasse. Jeg heter Carlos og sykler en Ti Seven SS29er.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.