Tirsdagsklassiker: Kikut-tur med skobytte

I dag er det tirsdag, og det betyr (som vanlig på tirsdager): Nye skistøvler og ny Kikut-tur.

Forrige mandag merket jeg at Alpina-skistøvlene fra oktober begynte å gå i stykker i snøringen. De små hempene som lissene går gjennom hadde begynt å revne, og slitt i stykker lissene. Jeg dro innom Oslo Sportslager, som uten å lage noe oppstuss byttet støvlene mine i et par nye (service!). Tirsdagsturen gikk til Kikut.

En snau uke og ca 104,77 km senere oppdaget jeg at det hvite stoffet har sprukket, og at det var blitt noen små rifter og et bittelite hull. Jeg syntes jo støvlene burde holde minst 105 km, så det ble ny tur til Oslo Sportslager. Der fikk jeg raskt enda et par nye støvler, av samme hyggelige fyr (service!). I kveld er det klart for ny Kikut-tur.

De nyeste støvlene har litt mindre hull (og mer stoff) i det hvite stoffet, så kanskje det ikke blir skobytte, men kun Kikut-tur neste uke?

[Til tross for skobytte, foretas det ikke skibytte på Kikut-turene.]

Dette innlegget ble publisert i ymse og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

5 svar til Tirsdagsklassiker: Kikut-tur med skobytte

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.