Råskinnet

Jeg har fått det for meg at jeg skal løpe 8km i guffent terreng lørdag 30. mai april. Vinneren vinner en vaskemaskin, men jeg må nok fortsette å bruke den jeg har.

DN har  (selvsagt) skrevet om Råskinnet, og Kondis har lagt ut en del urovekkende bilder (fra 2007).

Bildet over viser meg på i midt i en ellipse-og-AbFlex™-økt i Belgia, og er det nærmeste jeg har vært løping på et drøyt år.

Eller to.

Oppdatering: Råskinnet er unnagjort, rapport her.

Dette innlegget ble publisert i ymse og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

8 svar til Råskinnet

 1. engelski sier:

  Løping er for losers! Sognsvann rundt medsols liker ikke mine kvitre på dette selv om jeg er med på onsdager. Jeg har fremdeles ikke sett en jogge som er glad/blid, ikke Madonna en gang i Central/Hyde Park. På Sognsvann siste onsdag var det mange (sure?) åndpustet folk. Du må gjerne være med for å se om vi kan snu ansiktsutrykkene på joggene. De fleste så ut som om de hadde sugd en limon før start.

  For meg er løping en nødvendig ondhet før 17-mai komiteen rengjøre veiene for grus og rulleski sesongen kan startes. Ja, det var en dårlig unnskyldning for å være en taper.

  Litt råd før Råskinnet: viktig å knytte skolissene ordentlig. Å miste en joggesko i en myr og måtte løper 7 km med en joggesko er litt av en utfordring som mange har opplevd tidligere.

  • CL sier:

   Jeg tror terrengsykling er det man blir mest glad av, det er der jeg ser flest blide folk. Bra trening, og alltid gøy! (Nå snakker jeg altså om»stisykling», ikke de som stresser på grus til/fra Kikut i helgen, i gul jakke og med sikkel på haka.)

   SRM kan være aktuelt, men samtidig er jo landeveissesongen i full gang. Også har jeg et kne som ikke liker løping, Også.. ehh..

   Takk for tips om skoknyting, jeg skal stramme og knyte godt. Men først må jeg finne ut hvilke sko som egner seg (minst dårlig). Jeg tror det må bli de hvite..

 2. Thomas sier:

  Denne løpehetsen er barnslig og unødvendig. Møtte forresten sesongens første (?) Rulleskistakere langs veien i går. Så ut som de hadde fått dosen sin med sitronsyre de også..

  • CL sier:

   Helt enig i at det er barnslig og unødvendig, men er det positivt eller negativt?

   Det er kanskje på tide med en SRM (Sognsvann Rundt Motsols) for å ta en grundig titt på ansiktsuttrykkene, og dermed kunne underbygge eventuelle teorier med empiri? Her lukter det vel hjelm-/hodemontert kamera lang vei?

 3. Thomas sier:

  Er selv en ivrig SRM-løper, løp sist onsdag (med ny pers på 3-runders). Et tipptopp lavterskelløp basert på dugnad og non-profit. Her stiller alt fra kids på 9 år til bestefar på 70, og rett som det er dukker det opp landslagsløpere fra både friidrett og langrenn. Har meldt meg på Råskinnet jeg også. Klubb; Blodsmak, så klart.

 4. Thomas sier:

  Var ute i dag og testet stiformen; http://connect.garmin.com/activity/79756479
  ikke lett å holde tempo oppe på sølete stier, og antar at Østmarka er rene autostradaen sammenlignet med løypevalget til Råskinnet. Skal bli veldig interessant det der.

 5. Tilbaketråkk: Forberedelser til Råskinnet | Blodsmak

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.