Alt klart til treningsleir

Sånn. To turer til Utlandet på én uke har resultert i følgende rekvisita til den kommende treningsleiren: Åtte flasker tilbuds-rosé, solkrem av ymse styrker, après solaire crème de la crème og ikke minst litt weissbier. Dette er dømt til å bli en suksess. Vinen koster forresten 75 på Gardermoen og 139 hos Vinmonopolet, så allerede før turen har startet, har vi tjent over 500kr.

Dette innlegget ble publisert i ymse og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Alt klart til treningsleir

  1. Thomas sier:

    Venter spent på leir-rapporten. Har selv valgt Alsgaard-varianten med å trene hjemme. Neste mål er st.hans-galoppen, dette er maridalsvannet rundt (løping på sti) den 24 juni med målgang nærmere midnatt. Om noen av syklistene skulle få lyst så er det bare å hive seg med.

  2. CL sier:

    Det ble en suksess! Langdrygt referat kommer. «Løping på sti» skjærer i ørene for mange stisyklister, inkludert meg..

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.