Finjustering av formtoppen før Nordic24

På lørdag og søndag er det Nordic 24, et langt terrengsykkelritt i de danske skover. Jeg er i full gang med å gruglede meg, og prøver å finjustere formtoppen. Ovenfor er værmeldingen..

Jeg må innrøme at jeg har vurdert å droppe hele Nordic 24, spesielt etter å ha hørt verdensmesteren i singlespeed fra 2006, Sveinung, fortelle om hvordan det var da han syklet der i regn, og måtte bryte etter 4 timer fordi gjørmen fungerte som slipepasta, og ødela det aller meste. Det hjalp også på DNS-tankene at DFDS nå tar 3500kr for å frakte en utslitt syklist og en bil fra København til Oslo.

Vi får se..

Uansett: I helgen var det treningsleir på Gjeving med Team Kjelsåslærerne, og i dag gjennomførte jeg årets første 4×4-økt i Kongsveien. På det første draget fikk jeg en fyr bak meg, og vedkommende syntes å trives godt med at jeg dro. Jeg trakk til litt ovenfor Utsikten, og la meg ut. Fyren overtok, og siden han hadde BOC-trøye antok jeg at dette var en fin fyr. Det var han selvsagt.

BOC-fyren holdt bra tempo, og tauet meg lett opp til (for meg) respektable 5:39. Oppe på toppen kom han med noen tips om å «gå rett på storeklinga med en gang» (ehh, kanskje ikke) og «prøv med litt lavere kadens» (ok, det kan jeg prøve).

Etter dette friske første draget vurderte jeg å dra hjem til sofaen og dø, men takket være min solide karakter ble det tre drag til. Piffen var borte, men jeg fikk da opp pulsen, i hvert fall:

Ikke langt fra makspulsen på 182, nei. Kanskje den lille bulken i kurven for første draget er da BOC-fyren begynte å dra? Frem med lupen på Garmin Connect.

Nå blir det nok mye hvile frem til fredag (og hyppig sjekk av værmeldingen).

Team Kjelsåslærerne heter forresten Johnsen Frameworks på Nordic 24, siden de skal sykle for Hølens desidert beste rammebygger Truls Erik Johnsen. De sykler på singlespeed, og legger opp til følgende program før helgen:

Dette innlegget ble publisert i rapport, status og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

4 svar til Finjustering av formtoppen før Nordic24

 1. Mari Jørgensen sier:

  Lys blå trøye med belgiske striper? Syns jeg så deg på vei ned. Jeg var på vei opp (iført sort Garmin-trøye).

  • CL sier:

   Ja! Jeg så deg, men skjønte for seint at det var deg (kjente igjen den gule Giant-sykkelen, faktisk). Jeg ga alt jeg hadde på siste draget opp igjen, men tok deg ikke igjen.

 2. CL sier:

  Det blir tur! Selvsagt. Hallo, liksom.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.