Landeveien er åpnet!

Jada, det er på tide for landevei, men det har vært superforhold i Marka, og jeg kom også i skade for å løpe en tur. Vel-vel, nok om dét – nå er landeveisesongen i full gang, og jeg har allerede vært på treningsleir på sydligere breddegrader, som vist på bildet overnfor.

Som enhver syklist med respekt for seg selv umiddelbart ser (i hvert fall hvis syklisten er oppvokst i nærheten av Langangen), er bildet tatt i «korketrekkeren» ved Langangen. Sånn kan det se ut på Garmin Connect hvis man har tuklet det til så man har Google Maps i stedet for Bing Maps:

Dette kan jo minne litt om «Knuten» ved Geiranger?

Et annet sted på turen så det sånn ut:

Det kan jo minne litt om bildet øverst på siden her, tatt i fjor?

Tempoet på soloturen var rolig, og det var en fin blanding av sightseeing og «rolig langtur» (på 68km). Det ble bare denne ene turen på treningsleiren, siden jeg ble «gæern i kørja» på dag to, og derfor kun orket å ligge flatt, og nippedrikke kolabrus.

Selve sesongåpningen (da ser jeg bort fra Gran Canaria i januar) ble foretatt med tre spreke herremenn fra Team Kjelsåslærerne, og foregikk hovedsaklig på Nesodden:

Der er det en del (oppover)bakker:

Uten å gå i detaljer, kan jeg avsløre at én av rytterne ikke var helt i samme form som de andre (denne rytteren var ikke fra Team Kjelsåslærerne), og at det ble en del venting på toppen av bakker. Det jobbes med saken!

I forbindelse med Nesodden-turen lærte jeg en nyttig Garmin-ting: Hvis man velger «Delete all activities» mens klokken går, blir det kluss. Økten blir registrert, men det er umulig å overføre til Mac/PC/interwebben. Dette skjer nok fordi Garmin ike bare sletter gamle aktiviteter, men også litt av den pågående aktiviteten. Etter en drøy time overføringsplundring endte jeg med nullstilling av klokka. Unngå dette. På grunn av nevnte trøbbel, er kart og høydekurve fra TKL-Bjartes klokke.

Nå er det bare 11 dager til jeg skal sykle rundt og rundt i en dansk skog i 24 timer, og sånn sett passer det jo bra å bli dårlig, for da får jeg fullt fokus på hvilingen.

I noen få dager. For, snart er det ny treningsleir! Leiren er selvsagt lagt til sydligere breddegrader, nemlig Team Kjelsåslærernes toppidrettssenter ved Tvedestrand. Jeg er allerede i gang med forberedelsene:

(Jeg tar gjerne i mot tips om gode roséviner på Gardermoen, siden jeg skal dit minst en gang til før leiren)

Dette innlegget ble publisert i rapport og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.