TV2 Tourmanager

Inspirert av Team Kjelsåslærernes dristige lagoppsett på TV2 Tourmanager, bestemte jeg meg for å sette sammen mitt eget lag. Med både Andy Schleck og Alberto Clenbuterol på laget, er dramatikken garantert.

Jeg kan bare spekulere i hvor mye Andy har øvd på giring og hvor nøye Alberto har vært med utvelgelsen av årets medbragte, spanske biffer.

Ovenfor er laget mitt slik det er nå. Det er ikke lagret, og det er fordi:

 1. Det er ikke mulig å få med Jens Voigt på laget! Jeg har 1.8 milliarder(?) tilgjengelig for shopping, og Jens koster bare lusne 0,8. Likevel er det klin umulig å dra han inn. Jeg slettet til og med en annen stakkar, bare for å være helt sikker, men neiiida, det hjalp ingenting.
 2. I tillegg til den skandaløse fadesen med Jens Voigt, oppdaget jeg at dette laget kun gjelder for første etappe. Stemmer det? I så fall må jeg jo innom og finjustere hver bidige dag, og det har jeg ikke tid til. Jeg skal på ferie treningsleir!

Så, til tross for en sportssjef med de spisseste kotelettene i syklingens historie, en dansk klatrer med et spektakulært «race face», en mann med det skurk-i-tegneserie-aktige-navnet Rigoberto Uran, og ikke minst en kontinuerlig rivaliserende kapteinsduo som sikrer spenning og kamp på linje med .. det beste fra utlandet? .. blir det ikke noe Blodsmak-lag i TV2 Tourmanager i år.

«Nå kan du spille Tour de France-manager«? Nei.

Oppdatering: Åjoda!

Takket være interwebben, fant jeg ut av dette. Først klaget jeg til TV2s sykkelkvitrer nummer en, Christian Paasche, på den uforståelige boikotten av Jens Voigt:

Eminente Sykkelblogg.no svarte kjapt:

Aha!

Opplyst og fornøyd gikk jeg øyeblikkelig i gang med etableringen av Blodsmak-laget for Tour de France 2011. Her er resultatet – med penger til overs!

Jeg kom på at den norske rytteren Thor Hushovd skal sykle i år, og tror han kan fungere som en slags «sjuende far i huset»-figur for unge, nesten-helvetesild-friske Boisson Hagén. En overraskelse på tempofronten: Klöden erstatter Chavanel, av ukjent grunn (på tross av at han er på laget med R, sannsynligvis). Gadret kom seg inn på laget som klatrer, siden det ellers ville blitt for mye både Lay-O-Pard og Schleck (derfor er heller ikke Cancel-ara med), og lovende Matt Goss bør klare å levere et eller annet. Jens Voigt er endelig inne, og Vansummeren vant Paris-Rubaix, og bør derfor være med på alle lag i årets Tour de France (hvis han vinner en etappe, vil det bli arrangert bryllup på pallen). Renshaw vil sikre at det blir tilstrekkelig stanging i feltet, og Vaughters vil spisse kotelettene mer enn noen trodde var mulig,  og passe på at alle rytterne yter maksimalt.

Dette laget vil – forutsatt at det er teknisk mulig – forbli uforandret gjennom hele Tour de France.

Suksess!

Og så ombestemte jeg meg plutselig, og bytte ut Klöden med Chavanel igjen – flaks for Sylvain!

Oppdatering 30.juni: Vansummeren ut!

Etter tips fra @tygster om at Vansumnmeren ikke fikk sykle likevel (uhørt!), er franskmannen Jean Claude Baguette-Hivert inne som domestique (hushjelp). Det kan jo være greit med en fyr på laget som fnyser av strukturert/planlagt trening, og som bare sykler og sykler, som alle franskmenn gjør. Laget ser nå sånn ut:

Hivert uttales ganske sikkert «hivert» på norsk.

Bonne glisse!

Dette innlegget ble publisert i ymse og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

10 svar til TV2 Tourmanager

 1. Per Allan sier:

  Det blir ikke noe seriøst lag uten arbeidshesten Jens Voigt. Bra jobba. Han er selvskreven til å ligge i front i minste 300 mil totalt :)

 2. Bjartolini sier:

  Du behøver ikke bytte, men det slik at man har 10 (?) bytter i løpet av hele Tdf. Jeg mener selv at bytting er for pyser… Og jeg baserer laget mitt kun på følelser og ingen fornuft.

  • CL sier:

   Ok, godt å høre (for en som ikke orket å lete etter reglene). Bytting er for svake mennesker som ikke takler konsekvensene av egne, bevisste valg. Makan!

 3. Lager du en liga, så joiner Tunge Gir – taperen må sykle til Tryvannstårnet på storklinga, mens vinneren koser seg i første gir ;)

  Eirik – tungegir.com

 4. Håhå! Jeg melder meg sporenstreks inn i ligaen og flesker til med dette sylfrekke laget: Yosemite Test Team.
  Vi har ex. terrengsyklister på laget (Evans, Fuglesang), mobbeofre (Fofonov vs. BSNYC), De obligatoriske nordmenn, veganere og Esler. Hurra!
  Yosemite Test Team

 5. Bjartolini sier:

  Da er det blodig alvor! Kanskje det blir storeklinga på meg…

 6. Tungegir stiller også med en vannbærer. Og det er svææært viktig for at laget skal fungere optimalt.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.