Ny teip! Og styre. Og stem. Og setepinne.

På treningsleiren med Team Kjelsåslærerne i de franske alper ble det klart at jeg hadde syklet med 42cm bredt barne-/quinde-/Maillot à pois rouges-styre – i tre år! Uholdbart. Nytt 44cm styre ble bestilt, og nå er det montert, med nysnurret teip.

Siden jeg har operert med svart teip, har jeg klart meg tre (2,5?) sesonger uten å bytte, selv om det gikk litt på stumpene på slutten. Jeg lette litt rundt etter tips, og synes How to tape your bars like a Pro hos road.cc var grei. Resultatet kan beundres ovenfor. Jeg brukte 8-tallsmanøveren i stedet for «jukselapp» (3T leverer ikke sånt), og jeg er godt fornøyd.

Styret er forresten det samme som Thor Hushovd brukte i Tour de France, bortsett fra at han har aluminium og jeg har carbon. Såpass må det være. I samme slengen ble det ny stem (det nye styret er tykkere på midten), og en matchende setepinne med «setback».

Sykkelen er veid på bagasjevekt fra Clas Ohlson, og vekten er 7,89kg med pedaler og flaskeholdere. Lysebotn-Bryne kommer til å gå av seg selv.

(Styrevinkelen er ikke like merkelig som den ser ut på bildet)

Dette innlegget ble publisert i ymse og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Ny teip! Og styre. Og stem. Og setepinne.

  1. Bjartolini sier:

    Endelig! Gleder meg til refleksjonsnotat fra treningsleiren.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.