Rapha Rising: Suksess!

Se hva som kom i posten i dag! Beviset på at jeg klatret som en tulling i sommer, og fullførte Rapha Rising:

During the course of this year’s Tour de France (beginning Saturday in case you’ve been under a rock) we challenge you to climb the same amount of elevation as the pros over the six high mountain stages in the Pyrenees and the Alps.

This totals out at 21,125m of climbing, confirmed by our friends at ASO. What the pros will do in nine days you will have 22 to complete.

En av klatringene var denne: Bourg d’Oisans: Dag 3: Monstertur over Col de la Croix de Fer, Col du Glandon, Col du Télégraphe og Col du Galibier:

Full log på Strava: http://app.strava.com/rides/908492

Men! Jeg klatret ikke 21.125m, for jeg fikk bare syklet én uke før jeg dro på ferie uten sykkel. Det ble bare den ene uken i Frankrike, og selv om det var mye klatring (se Strava for juli), var det egentlig ikke nok til Rapha Rising-kravet – selv om jeg er inne på listen her: http://app.strava.com/rapha/rapha-rising.

Den eneste grunnen til at jeg fikk logget nok høydemeter, var at Garmin hadde klønet med programvaren, og at klokken min registrerte veldig mange flere høydemeter enn jeg syklet. Det går ikke an å redigere loggene på Strava, så da jeg så hvilken vei det gikk, ventet jeg med å laste opp logger til konkurransen var over – man tusker da ikke til seg premier!

Men – nå har Rapha altså uansett sendt merket, og da blir det sånn.

Her er vinnerne av Rapha Rising: http://www.rapha.cc/rapha-rising-the-winners

Nå drar jeg rett ut for å sykle flere høydemeter!

Dette innlegget ble publisert i rapport og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.