Snart november, fortsatt sykkelsesong

Kongsveien i solnedgang, kan det bli bedre?

Kanskje? Det er i hvert fall lett å bli glad av å være på «rolig langtur» på høstvåte veier rundt Østmarka med et par hyggelige rouleurer, og (relativt) uanstrengt suse avgårde i over 40km/t:

Det er heller ikke så dumt å sykle opp til Grefsenkollen en lørdag formiddag, hvor man kan ta en titt på utsikten og/eller sykkelen sin (legg merke til kun én flaske – i følge Bjarte i Team Kjelsåslærerne er dette Pro):

Som nevnt: Landeveisesongen er ikke slutt.

De som liker bratte kneiker og «naturlig interval» kan nå velge mellom både klassikeren Sørensens sløife og den sterke nykommeren Gjermshus’ runde. Akkurat som på Sørensens sløife, er det fullt mulig å bli ordentlig sliten på Gjermshus’ runde. I dag måtte jeg spytte ut litt surt oppstøt i en av bakkene, og det var en  ny opplevelse. God tur!

Oppdatering 3. november: Takket være massiv kritikk for håpløst noldus oppsett, har jeg fikset og ordnet litt på sykkelen.

Dette innlegget ble publisert i ymse og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

10 svar til Snart november, fortsatt sykkelsesong

 1. Øyvind Gjermshus sier:

  Sørensens Runde er nok en finere «tur», men trenger du beinhard, kompakt bakkesykling i Oslo nord er området mellom Rikshospitalet og Grefsenkollen kanon.

  Absolutt mulig å bli litt mer enn middels sliten.

 2. Hvorfor peker stemet oppover?

 3. Jørn sier:

  Særdeles pen rigg, men trist med stack og vinkel.
  Du kan jo evt hive på en spacer og snu stemet? Nakken vil forstå, bare gi den tid.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.