Lapskaus? Det er meg, det!

I går fikk jeg tips av en kamerat om at selveste Mads Kaggestad (@madskaggestad), blant annet kjent som sykkelchattekongen på fjernsynskanalen TV2 og sønn av sin far Johan Kaggis Kaggestad, brukte bildet ovenfor i et motivasjonsforedrag for Sportsklubben Rye. Tittelen over bildet er «Lapskaustrening», og hvem er det som sykler i upåklagelig stil på to-girs, sammenleggbar DBS Kombi Lux i Birken 2002? Joda, det er meg, det.


Her er originalen i all sin prakt:

Jeg kommenterte selvsagt dette på Twitter med en gang:

Til tross for en svært beklagelig skrivefeil, svarte Mads Kaggestad på meldingen min:

Det er jo hyggelig at Kaggestad (over lengre tid?) har lagt merke tíl mine sterke prestasjoner (han har sikkert sett 3. plassen i Bjartbakken), men rettslig og økonomisk er det irrelevant.

Jeg ser jo nå selvsagt en gylden mulighet til en gigantisk erstatningssak for ulovlig rapping av bilde.

I den forbindelse har jeg begynt å måle skrotten for å få bestilt en «custom crabon fribé» Parlee Z1, som (når Kaggestad-erstatningen kommer) sannsynligvis blir omtrent sånn (klikk for å se bildet på parleecycles.com):

Dette blir bra!

Dette innlegget ble publisert i ymse og merket med , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

4 svar til Lapskaus? Det er meg, det!

 1. Per Allan Johansson sier:

  mmm, gull, sånn skal det være. Rappe og få noe fint tilbake :)

 2. Øyvind Gjermshus sier:

  Se heller på det som dine 15 minutter på sykkelkjendistoppen.
  På lørdag er det ny tur om været tillater det, det blir ikke lapskaus.

  • CL sier:

   Ingen vet at det var meg, vettu, siden Mads Kaggestad rapper bilder uten å spørre eller kreditere. Litt irriterende, og litt komisk. Ca 60/60, som Petter Solberg sa.

   Lørdag er bænkers!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.