Stilpolitiet har talt

Etter at jeg byttet en del deler i juli (se Ny teip! Og styre. Og stem. Og setepinne) har flere kommentert at vinkelen på stemmet var under enhver kritikk. Se f.eks. kommentarene til Snart november, fortsatt sykkelsesong: «Hvorfor peker stemet oppover?»

Mas er effektivt, så nå har jeg vært i roteskuffen og funnet noen andre spacere, snudd stemmen, og prøvesittet veldig grundig inntil veggen på mekke-/trim-/gjesterommet. Resultatet sees ovenfor, pent støttet opp av verdens beste restitusjonsdrikk.

Ikke bare peker ARX-stemmen 6 grader nedover så jeg unngår korreks fra Stilpolitiet (håper jeg), men jeg har pirket av de fleste klistremerkene på hjulene også. Flott? Nå mangler bare en Arundel Mandible (eller to, hvis man ikke er Pro), og så kan jeg begynne å sykle.

Og ikke nok med dét!

Denne kom i posten (ok, i baggen til en kollega som returnerte fra NYC) i dag:

Matchy-match!

Oppdatering 4. november: Jeg fant noen gamle bilder av sykkelen.

Helt ny (2007):

Bortimot original, har bare byttet krank til Campagnolo Chorus kompaktkrank og sete til Fizik Arione crabon fribé (2010):

Nye hjul og pålitelige Continental GP 4000S i stedet for nervøse Schwalbe Ultremo R (2010):

Dagens versjon med ny setepinne, stem og styre (alt 3T), og én flaskeholder og mindre klistremerker på felgene (2011):

2013 (takket være Mads Kaggestad):

Dette innlegget ble publisert i ymse og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

20 svar til Stilpolitiet har talt

 1. Dette lover godt. Jeg har heller aldri forstått hvorfor folk pimper vørterølen med grelle sykler.

 2. Øyvind Gjermshus sier:

  Det ble supert.
  Godt å se at du holder deg til testvinneren: http://teamkjelsaslaererne.blogspot.com/2011/01/vrterltest-pa-fredag-vil-det-bli-ladet.html

  • CL sier:

   Takk, tror det er så super som det kommer til å bli nå – med mindre armene mine blir lenger. Ringnes vørterøl: Ingen over, ingen ved siden.

 3. Bjartolini sier:

  Ond råtass med riktig drikke!

 4. Sjur sier:

  Nå må du bare slamme stemet?

  • CL sier:

   Tror ikke det, gitt. Jeg har «bare» 2x3mm spacere, og det er ganske passe med Canyons nokså korte styrerør. Morsomt å se alle på slamthatstem.com med superlange styrerør, og ukappet gaffelrør som stikker 3cm over stemmen.

 5. verbathy sier:

  Du er fortsatt ikke flau over å være den eneste som sitter på aliminum, fra et postordremerke? Isåfall skal du ha litt kred for det :)

 6. Du er ikke flau over å være 20 kg for tung?

 7. Jens sier:

  Men dette Evil klistremerket krever definitivt en god og troverdig redgjørelse. Eller er det kanskje jeg som har oversett noe vesentlig som at Canyon har kjøpt opp Evil Bikes eller vice versa?

 8. stigbd sier:

  Eg har jo stor respekt for dine synspunkt, CL, men etter ein liten konferanse med Jens angåande påstanden din om at to flaskeholdarar er no pro, må eg få lov til å reise tvil. Googling av t.d. Hushovd viser jo to holdarar, og det er, i alle fall for meg, godt nok bevis for at to er pro. Kan du utdjupe, ver så snill?

  • CL sier:

   Det var Bjarte som begynte! Og det er selvsagt bare jåleri. Jeg har syklet en stund med én holder, men det blir to i 2012. Jeg har allerede gått på en smell med bare én flaske (på denne turen), og det frister ikke med gjentagelse.

   • stigbd sier:

    Bra. Det kallar eg sunn realitetsorientering :-) Betryggande at vi har dette ute av verden. Då gjenstår å ynskje Blodsmak godt nytt år. Ser fram til mange nye sløyfer og reportasjer i 2012!

 9. Blodsmak sier:

  Burde strengt tatt oppdatert denne saken med et nytt bilde, nå som Arundel-flaskeholderne er på plass: http://blodsmak.no/2012/06/slanketips-ned-over-66-pa-noen-fa-minutter/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.