The horror!

Hva skjer hvis man legger ut på 109km rolig langtur, og starter ca kl 13? Hvis det er november, blir det mørkt rett etter kl 16.

Da er det ubehagelig å ha lagt igjen alle reflekser og lys hjemme, og være nesten usynlig.

Hva gjør man da? JOda, man handler refleksvest på bensinstasjon. Det er ekstremt lite pro å sykle med refleksvest, men jeg tenkte at det var verdt det denne ene gangen. Jeg vil jo ikke skuffe alle begge dere som leser denne bloggen med å bli kjørt over av noen som ikke så Rapha-reflekslogoen. Dessuten var jeg så å si umulig å se forfra, og det var litt guffent (hadde tilsvarende opplevelse i Nittedal på slutten av en litt ambisiøs Nordmarka rundt-tur i fjor, da jeg også startet litt etter lunsj).

Egentlig hadde jeg tenkt å kjøpe fire refleksbånd til ankler og håndledd, men det har de ikke på bensinstasjonene i Ski. Derfor ble det den grufulle habitten ovenfor, som ser sånn ut med blitz/billys:

Jeg var (dessverre?) lett å se i refleksvesten, og dette er et såpass grovt regelbrudd at jeg må prøve å minske skaden litt ved å legge til et bilde av verdens beste «gel», nemlig Troika:

Og et bilde fra dagens tur tatt på samme sted som på gårsdagens tur:


I dag.


I går.

Artig?

Forresten er det bare å slutte å kjøpe ting fra Rapha. Dette er Pro Team Jacket, og den leveres altså i klassisk svart og i grufull, upro hjerteatakk-gul:

Hva blir det neste? Rapha-refleksvest?

Dette innlegget ble publisert i ymse og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

4 svar til The horror!

  1. Peter Lütken sier:

    Chaaaaartreeeeeuse!!1 (aka. Day-Glo yellow gone EPIC)

  2. Sjur sier:

    Du sykler myyyyye! Skal du bli østlandets turrittkonge 2012?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.