Forlenging av remmen til Garmin Forerunner 310XT

Hvis du har en Garmin Forerunner 310XT og bruker den til langrenn, vet du at remmen er for kort til å få den utenpå jakka (hvis du ikke har en bitteliten piperenserarm, da). Her er en enkel oppskrift på hvordan du kan fikse dette akk, så leie problemet.

Du trenger «Forerunner® 310XT Replacement Band«, Garmins delenummer 010-11215-01. Garmin i USA sender ikke til Norge, og Garmin i Norge har ikke giddet å ta inn noen reservedeler, så jeg kjøpte på Ebay for £20. Etter 4-5 dager kan du stå ved kjøkkenbenken med disse delene:


Klipp først av festet i enden av stroppen.


Sett den nye biten på klokka.


Viola!

(Utrolig at dette ikke er med i denne ekstremt grundige omtalen av Garmin Forerunner 310XT, egentlig)

Dette innlegget ble publisert i tips og merket med , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

5 svar til Forlenging av remmen til Garmin Forerunner 310XT

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.