Forlenging av remmen til Garmin Forerunner 310XT

Hvis du har en Garmin Forerunner 310XT og bruker den til langrenn, vet du at remmen er for kort til å få den utenpå jakka (hvis du ikke har en bitteliten piperenserarm, da). Her er en enkel oppskrift på hvordan du kan fikse dette akk, så leie problemet.

Du trenger «Forerunner® 310XT Replacement Band«, Garmins delenummer 010-11215-01. Garmin i USA sender ikke til Norge, og Garmin i Norge har ikke giddet å ta inn noen reservedeler, så jeg kjøpte på Ebay for £20. Etter 4-5 dager kan du stå ved kjøkkenbenken med disse delene:


Klipp først av festet i enden av stroppen.


Sett den nye biten på klokka.


Viola!

(Utrolig at dette ikke er med i denne ekstremt grundige omtalen av Garmin Forerunner 310XT, egentlig)

Dette innlegget ble publisert i tips og merket med , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

5 svar til Forlenging av remmen til Garmin Forerunner 310XT

 1. ryge sier:

  Pulsure.dk kan også levere til Norge. Der kan du købe tilbehør til ure, f.eks. remme: http://pulsure.dk/shop/pulsure/tilbehoer/garmin/garmin+urremme.html

  De har endda en forlænger til FR 610 :)

  (Jeg er ikke tilknyttet butikken)

 2. Som slank syklist, kan jeg meddele at det i min verden overhodet ikke er behov for å forlenge remmen. Har du dette behovet, er du sannsynligvis førti kilo for feit.

  • Blodsmak sier:

   Det henger nok sammen med at når det er kaldt og man må kle seg litt ekstra godt, sitter du inne foran den kolossale peisen i den dype chesterfieldstolen og drikker cognac mens du leser Baudelaire (på originalspråket, selvsagt).

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.