Rapport fra Sørkedalen og Krokskogen


I dag var det fint.


Vi smurte med blåswix.

Her gikk vi:

(Turen hadde blitt litt lenger hvis jeg hadde fått bestemme noe)

Bedre enn å sitte inne og se Tour de Ski!

Dette innlegget ble publisert i rapport og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

9 svar til Rapport fra Sørkedalen og Krokskogen

 1. Thomas sier:

  Ser fint ut. Var i Frognerseterområdet i dag. Fine løyper, men mye folk. Når skal kveldsturer til Kikut gjenopptas? Onsdag?

 2. StenBrath sier:

  Og bildet er fra partiet mellom Hegg og Gople. Åh så flink jeg er.

  • Blodsmak sier:

   Gratulerer! Du kvalifiserer med dette til «Kjentmannsknappen for partiet mellomHegg og Gople» av første grad. Bildet er tatt ca 3 meter fra skiltet, akkurat der det går en upreppet løype inn i skauen.

 3. Mari J sier:

  Jeg gikk også fra Frognerseteren, men syntes det var LATTERLIG mye folk. Frognerseteren er sentrumsnært og fungerer ok midt i uka med hodelykt. I helgene er det egentlig bare å holde seg langt unna.

  • Blodsmak sier:

   Det er jo lite å velge i nå om dagen (i hvert fall før det snødde i dag), så de få stedene med greie forhold er jo stappfulle av folk. Fra Skansebakken opp mot (nesten) Heggelia var det mye folk i løypene, men ikke plagsomt. Men: Da vi dro i tre-fire-tiden tok det tre kvarter(!) å kjøre ut Sørkedalen fra Skansebakken til Bogstad camping. Har hørt fra folk som brukte to timer med bussen. Sikkert med masse svette, dampende folk – mmmm! På Sollihøgda hadde det vært også helt kaos, med køer i begge retninger, både i løypene og på veien.

   Hodelykt er fint, men det er jo enda finere å gå uten. En grei regel er at når førstemann tryner (skikkelig), da kan man vurdere å fiske opp en minilykt fra lomma. Min Lupine Tesla X (et kupp til 4000kr i fjor) blir nesten ikke brukt, men jeg har med en Petzl Tikka Plus (299kr?) i lomma.

 4. engelski sier:

  Du kunne likegodt gått Sørkedalsrennet. Det eneste du manglet var en liten sløyfe til Heggelia.

  Mengde mengde menge jada jada jada

  • Blodsmak sier:

   Jeg fikk ikke lov! Vi var fire på tur, og jeg var den eneste som ville gå over Oppkuvvann og innom Heggelia. Dessuten måtte jeg (for en sjelden gangs skyld) vente på de andre i kryssene, og fikk ikke satt pers opp fra Skansebakken. Ekstremt bittert, selvssagt. Nå må jeg gå der minst en gang til.

 5. Thomas sier:

  Trengselsproblematikken løses lett. Det handler bare om å komme seg ut litt tidligere. På Tryvann klokka ni var det knapt biler, en time senere derimot…

  Også kan du humre og le hele veien ned igjen når du ser trafikken. Så forresten at Trafikketaten skrev ut nærmere en km med gul rull i Tryvannstraktene på søndag. De gutta vet hvordan de skal få inn mest mulig kroner per time!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.