Skikurs med Skiforeningen

I fjor gikk tykke mennesker fra meg på Holmenkollen skimaraton (som er 56,5km), så i år går jeg på teknikkurs i regi av Skiforeningen:

Klassisk – Viderekomne turgåere

Tilbudet retter seg mot den jevne turgåer og til deg som allerede går eller vil prøve deg i turrenn, gjerne Holmenkollen Skimaraton. Du glir på skiene og behersker grunnleggende langrennsteknikk (ploging, fiskebein, diagonalgang og staking), men vil ha mer igjen for frasparket ditt og finpusse på teknikken. Vi vil blant annet jobbe detaljert med tyngdeoverføring, gode staketeknikker og hvordan utnytte terrenget på best mulig måte. Viderekomne skikurs er både for skimosjonisten og supermosjonisten.

Jeg er ferdig med det første av fire 90-minutterskurs, og jeg hadde heldigvis ikke lagt meg til noen grufulle uvaner. Veldig greit å få ordentlig teknikktips, og selv etter første dag har jeg fått tips om ting å huske på. På de neste Kikut-turene kommer jeg ikke til å bruke en kalori. Ovenfor er litt av loggen fra dagens kurs, sånn at andre kan se og lære..

Dette innlegget ble publisert i rapport og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

6 svar til Skikurs med Skiforeningen

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.