Syk og svak

20120219-122241.jpg

Grenaderen ble erstattet av (foreløpig) fire dager med snyting i sofaen, akkompagnert av hodepine og veldig usjarmerende hoste. Min første DNS. Jippi.

O2-fenomenet Kristin var også syk, og Bjartolini fra TKL «ropte på Alsgaard» fra sitt nye hi ved Bågstadveien, så bare Tommy gikk. «Et 90km helvete på ræva føre», i følge gammelpønkeren. Uten feste ble Lemmys tid 8:03. Tropehelten Stanley Tislavold og en medsammensvoren som heller ikke kan gå på ski gikk på 7:14 og Norseman-helten Kaffelars gikk på uforståelige 4:55. Alle resultater på dette futuristiske nettstedet.

Gratulerer, alle sammen!

Forresten stilig at jeg faktisk har rubbeski (noen de forgjeves hadde forsøkt å selge i to år på Ringebu), og at de hadde passet bra.

Dette innlegget ble publisert i rapport og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Syk og svak

 1. Trym sier:

  Æsj, skit med sykdom og basiller!
  Det eneste bra med å måtte stå av er at man er enda mer på hugget neste år (klok av egen erfaring fra senere års skader!)
  Andre skimål for sesongen, folkefesten Birken eller er tynne spjelker nå over og ut til fordel for mer pudder?

  • Blodsmak sier:

   Etter fire dager i vater, kviknet jeg til i går kveld – hurra! Men det var før jeg visste at jeg skulle ligge våken til over 5 med mageknip, og at borringen til naboens fjellsprengning skulle begynne rett etter at jeg omsider hadde sovnet. FML!

   Ingen andre skimål i år. Tenkte litt på Østmarksrunden, men valgte å gå prøve-Grenader den dagen pga mye reising ellers.

   Nå ser det jo ut som det blir sommer og sykkelvær!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.