2012: Året jeg ikke punkterer

Continental Gatorskins: «A durable, tough tyre at a really nice price.» Og håndlaget i Tyskland (av Hanz und Franz). Med disse på fant-den-i-en-container-DBS-sykkelen, regner jeg med at det blir null (0) punkteringer til og fra jobb (og litt rundtomkring) i år. Å få disse dekkene på et par gamle Mavic MA2-felger er forresten nesten umulig. Forsøk frarådes!

Oppdatering etter 6,8km: Punktering!

Det holdt én tur til jobb. Alt gikk fint, men til lunsj så jeg at dekket var flatt. Ingen glasskår e.l. i dekket, men flatt er det. Det blir stas å plundre med dekket igjen i kveld!

Oppdatering etter ny kamp mot elementene

Slangen hadde et lite hull akkurat der jeg stappet den inn med rå makt (og dekkspaker og banning) i går, så Gatorskin-dekkene har sannsynligvis ikke sluppet gjennom noe glass eller annet skarpt. Hullet ble trolig laget under montering (pussig at det holdt til jobben, men-men). Skylddeling mellom meg og dekkene, kanskje? Uansett: Ny slange er på plass, tomlene er like såre som i går, og jeg har fortjent enn drink:

Dette innlegget ble publisert i ymse og merket med , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

5 svar til 2012: Året jeg ikke punkterer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.