2012: Året jeg ikke punkterer

Continental Gatorskins: «A durable, tough tyre at a really nice price.» Og håndlaget i Tyskland (av Hanz und Franz). Med disse på fant-den-i-en-container-DBS-sykkelen, regner jeg med at det blir null (0) punkteringer til og fra jobb (og litt rundtomkring) i år. Å få disse dekkene på et par gamle Mavic MA2-felger er forresten nesten umulig. Forsøk frarådes!

Oppdatering etter 6,8km: Punktering!

Det holdt én tur til jobb. Alt gikk fint, men til lunsj så jeg at dekket var flatt. Ingen glasskår e.l. i dekket, men flatt er det. Det blir stas å plundre med dekket igjen i kveld!

Oppdatering etter ny kamp mot elementene

Slangen hadde et lite hull akkurat der jeg stappet den inn med rå makt (og dekkspaker og banning) i går, så Gatorskin-dekkene har sannsynligvis ikke sluppet gjennom noe glass eller annet skarpt. Hullet ble trolig laget under montering (pussig at det holdt til jobben, men-men). Skylddeling mellom meg og dekkene, kanskje? Uansett: Ny slange er på plass, tomlene er like såre som i går, og jeg har fortjent enn drink:

Dette innlegget ble publisert i ymse og merket med , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

5 svar til 2012: Året jeg ikke punkterer

 1. Martin sier:

  hehe – konkluderte litt tidlig høres det ut som! :) Så mye drit som fortsatt finnes på sykkelstier, fortauer og veiskuldre så ryker man lett på en punktering. Lenge leve feiebilene!

  • Blodsmak sier:

   Jeg mistenker at jeg kan ha fått slangen i klem mellom dekket og felgen, siden det var så fenomenalt hardt å få det på felgen. Jeg får inspisere hullet og dekket når jeg kommer hjem (gruer meg allerede).

 2. Øyvind Gjermshus sier:

  Jeg skulle ut på årets første racertur idag. Kom ca 1 km og så røk kjedet. Måtte ta i bruk go’værs-raceren, og møkke den til, så det ble totalt hele 17km rolig sykling.

  Til helgen blir det tuuuur.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.