Årets andre landeveistur: 129km/1450m

Årets andre landeveis tur var en suksess! Kort/kort 1. mai er trivelig, og det ble en majestetisk runde: Oslo – Sollihøgda – (nesten) Sylling – Lierbyen – Asker og Oslo. Bjarte og Øyvind var i toppform, mens jeg hadde hvilt meg i form i Las Vegas (faktisk med litt terrengsykling) og New York.

På veien som går fra «Sollihøgda-bakkene» til Lierbyen møtte vi mange på racer. Tydelig at flere ville på tur i 16 grader og skyfritt. Kort/kort var litt kjølig helt i starten (løse ermer og vest på ryggen), men etterhvert ble det så å si sommer.

Her er runden Bjarte, Øyvind og jeg syklet, inkludert Liberbygda-stopp med wienerbrød og dobbel espresso:

Jeg «fikk det» omtrent i Sandvika, og resten av turen var tung. Bjarte og Øyvind var selvsagt i toppform, og Bjarte dro like godt en tur til Tryvann på slutten. Jeg måtte ha en sandwich på Rådhusbrygga for å orke Kongsveien:

Likevel fikk jeg nesten krampe opp bakken, og måtte sykle i lusefart på letteste gir. Weissbier og jålegrillpølser smakte bra etterpå.

Dette innlegget ble publisert i rapport og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.