Giro d’Italia

I anledning Giro d’Italia tok jeg en dagstur til Italia, og her er noen bilder jeg tok med aPple iPhone tElefonen.

Inne i Galleria var det masse turister som tok bilde av seg selv ved siden av trofeet. Ha-ha, for noen klovner! (Notér gjerne at skjorten er «fat fit», og rommer en hel italiensk lunsj uten problemer – selv om man bare legger den inenfor skjorten, og ikke spiser den).

I butikken til La Gazzetta dello Sport var det skuffende lite Giro-ting, men urovekkende mye ballspilldilldall. I tillegg hadde de disse spradebass-syklene, hvorav den ene allerede var solgt til en lykkelig livsstilsaccessoirperson. Jeg hadde tenkt å kjøpe en flott Giro-plakat og kanskje et eller annet Giro-klesplagg, men det hadde de ikke. Men de hadde boka til Zlatan. Makan!

Etter denne skuffende opplevelsen tømte jeg minibaren:

Selv om jeg sto opp 04:15 (tidligere enn jeg la meg dagen før) og ikke kom hjem igjen før etter 01:00, rakk jeg ikke så mye mer enn dette i Milano. En viktig grunn til dette er at jeg fokuserte på arbeidsoppgavene, sammen med kollegene mine.

Vel hjemme kunne jeg pakke ut rekvisittene til resten av TV-tittingen:

I tillegg til en flaske amaro.

Neste uke skal jeg til Italia igjen, men også da kommer jeg til å være mile- og timesvis unna Giroen. Møteplanleggingsfaglig under enhver kritikk!

Dette innlegget ble publisert i rapport og merket med , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Giro d’Italia

  1. mrhaug sier:

    Den rosa sykkelen er jo helt utrolig. Er jommen ikke sikker på om jeg kunne syklet på den mot betaling en gang!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.