Giro d’Italia

I anledning Giro d’Italia tok jeg en dagstur til Italia, og her er noen bilder jeg tok med aPple iPhone tElefonen.

Inne i Galleria var det masse turister som tok bilde av seg selv ved siden av trofeet. Ha-ha, for noen klovner! (Notér gjerne at skjorten er «fat fit», og rommer en hel italiensk lunsj uten problemer – selv om man bare legger den inenfor skjorten, og ikke spiser den).

I butikken til La Gazzetta dello Sport var det skuffende lite Giro-ting, men urovekkende mye ballspilldilldall. I tillegg hadde de disse spradebass-syklene, hvorav den ene allerede var solgt til en lykkelig livsstilsaccessoirperson. Jeg hadde tenkt å kjøpe en flott Giro-plakat og kanskje et eller annet Giro-klesplagg, men det hadde de ikke. Men de hadde boka til Zlatan. Makan!

Etter denne skuffende opplevelsen tømte jeg minibaren:

Selv om jeg sto opp 04:15 (tidligere enn jeg la meg dagen før) og ikke kom hjem igjen før etter 01:00, rakk jeg ikke så mye mer enn dette i Milano. En viktig grunn til dette er at jeg fokuserte på arbeidsoppgavene, sammen med kollegene mine.

Vel hjemme kunne jeg pakke ut rekvisittene til resten av TV-tittingen:

I tillegg til en flaske amaro.

Neste uke skal jeg til Italia igjen, men også da kommer jeg til å være mile- og timesvis unna Giroen. Møteplanleggingsfaglig under enhver kritikk!

Dette innlegget ble publisert i rapport og merket med , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Giro d’Italia

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.