Mørk fortid: Halvmaraton

Jeg kom nettopp på at jeg har løpt halvmaraton en gang, og fant etterhvert resultatet fra Oslo Maraton i 2005: 1:43:39 (dette var før satelitter var funnet opp, så ingen GPS-logg eller Strava-detaljer). Det må ha vært utelukkende fordi jeg løp i langbukser (Gore-Tex Paclite! Idiot!) at tiden ble ca 10 minutter dårligere enn Thomas’ tid i temmelig kuperte Nordmarka Halvmaraton. Og ca et kvarter dårligere enn tiden hans i Oslo halvmaraton i fjor.

Heldigvis er det bare Thomas som har meldt seg på en maraton i år..

Dette innlegget ble publisert i ymse og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

4 svar til Mørk fortid: Halvmaraton

  1. Thomas sier:

    Men siden du både har kjøpt taits og meldt deg på motbakkeløp regner jeg med du er i ferd med å trappe opp løpingen igjen? 1.43 på debutløpet er ikke dårlig, spesielt med tanke på lag(hovedsponsor).

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.