Italia: Industriell bortløping #2

Jeg har vært i Italia, og som vanlig løpt meg bort. Denne gangen i Tiburtina utenfor Roma, et slags halvveis vellykket italiensk «Silicon valley».

Planen var å løpe en liten runde fra hotellet, med klokka som ovenfor, men selvsagt ta den grønne sjarmøretappen i stedet for den røde snarveien. Jeg hadde til og med laget jukselapp kvelden før, etter nøye studering av Googe Maps på telefonen, skrevet på baksiden av den topphemmelige innloggingen til det trådløse nettet på hotellet:

Vel-vel, sånn gikk det:

Kanskje like greit, for det var veldig varmt, selv om jeg startet «tidlig». Hotellrommet mitt var i toppetasjen, med skråtak, så da jeg kom tilbake var det omtrent like varmt som ute i sola. Roma i juli er for spesielt interesserte.

Dette innlegget ble publisert i rapport og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.