Blodsmak Sportsklubb: En klubb for Dem?

Blodsmak Sportsklubb: En klubb for deg som bedriver fysisk aktivitet av en eller annen variant, og gjerne konkurrerer på høyt eller lavt nivå, men ikke ønsker utgiftene/forpliktelsene/reglene/dugnadene/byråkratiet/etc i en tradisjonell idrettsklubb.

Blodsmak Sportsklubb skal være både for deg som av og til deltar i en konkurranse og ikke vet hva du skal oppgi i feltet for «klubb», og for deg som konkurrerer mye og f.eks. ønsker en helårslisens for NCF-sykkelritt, eller annen type lisens e.l. i annen idrett.

Det skal være veldig hyggelig å være medlem i Blodsmak Sportsklubb, og her er noen av de foreløpige betingelsene:

 • Medlemskap vil koste beskjedne 42 kr pr år.
 • DeLuxe-medlemskap vil koste 100kr pr år, og vil gi noen flotte fordeler (det er foreløpig ikke bestemt nøyaktig hvilke, send gjerne tips).
 • Klubben vil ha en liten, men effektiv organisasjon (Norges idrettsforbund (NIF) krever minimum 10 personer), og det første styret er allerede på plass.
 • Klubben har som mål å ha ca null i både utgifter og overskudd.
 • Det er allerede dialog med mulige sponsorer.
 • Det blir sannsynligvis noen rabattavtaler med fin-fine sportsbutikker.
 • Medlemmene kan og bør representere klubben i konkurranser innen alle typer idrett, både i inn- og utland.
 • Det kan hende noen vil arrangere konkurranser i regi av klubben (se Blodsmak Festivus 200 for et slags eksempel). Det bør i så fall være fine premier, samt servering.
 • Det vil bli søkt om opptak i passende særforbund i NIF. For syklister som sykler ritt vil det (hvis alt går bra) bli mulig å slippe billigere unna enn med «engangslisenser» til Norges Cykleforbund (NCF) . Man kan være medlem i flere klubber i NCF, men betaler kun lisens til/via én av dem.
 • Det blir høyst sannsynlig uansett laget Blodsmak-sykkeltrøye, og trolig også en annen trøye/t-skjorte til løping o.l. med noe løsere fasong. Nevnte plagg vil bli i en fabelaktig flott retrostil, og et plagg man vil se meget bra ut i (i motsetning til hos mange andre klubber).
 • Nyttige duppedingser som f.eks. de vanntette plastdingsene JerseyBin i klubbdesign hadde vært morsomt å få til.
 • Langrennsdress blir det neppe noe av, men sokker kan det bli noe av.
 • Forøvrig er det selvsagt alltid hyggelig med tips og idéer til hvordan det kan bli enda hyggeligere å være medlem. Dette skal jo være din klubb.

Blodsmak Sportsklubb har allerede, etter bare et par uker, ca 70 nesten over 80 90 150 mange «medlemmer», og det er søkt om medlemskap i Norges idrettsforbud. Navnet har skapt litt problemer for NIF-medlemskap i Oslo idrettskrets, til tross for at klubbnavn som «Andebarkji» (som betyr andpusten, og dermed veldig likt blodsmak), Team Kjekkas og Pedalsmurfene er godkjent. Det jobbes med saken.

Vi du melde deg inn? Flott! Klipp det ut nedenfor, lim det inn i en epost, fyll inn opplysninger og send til rakett+blodsmak@gmail.com (betalingsinfo kommer senere, da kan man er her, og du kan velge mellom vanlig (42kr) og DeLuxe (100kr)):

Fornavn:
Etternavn:
Født (DD.MM.ÅÅ):
Kjønn (M/K):
Adresse:
Postnr:
Sted:
Eventuelle sportslige prestasjoner verdt å nevne:

Innspill og/eller kommentarer? Bruk kommentarfeltet. Takk!

Oppdatering: Mailingliste! Meld deg på listen her, så får du oppdateringer, uten mas. Hvis du vil melde deg inn, må det gjøres som beskrevet ovenfor.

Oppdatering: Blodsmak Sportsklubb på Strava: Gjør hver bidige sykkeltur til et klubbmesterskap:  http://app.strava.com/clubs/blodsmak-sportsklubb

Dette innlegget ble publisert i ymse og merket med , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

9 svar til Blodsmak Sportsklubb: En klubb for Dem?

 1. Halvor Qvale sier:

  Forslag: Kunne klubben også bli «postkasse-golfklubb»? Trenger et hcp-kort for den ene gangen i året jeg spiller…. Kanskje ikke første prioritet i en ung klubb..

 2. mrhaug sier:

  I Tromsø var det en gjeng som startet en løpergruppe og kalte seg for Northern runners. Det meste ble administert via facebook. Etterhvert var de 900(!) medlemmer og mange av disse deltok på løp og oppga Northern runners som klubb. Etter en tid ble de lagt merke til av friidrettsforbundet som kontaktet dem og ville at de skulle danne et idrettslag innenfor deres særforbund og dermed bli en del av NIF. Så om vi blir mange nok – og det ser det jo ut som vi er i ferd med å bli – og folk begynner å sykle/løpe osv for Blodsmak SK så vips så står forbundene der med åpne armer!

  • Blodsmak sier:

   Bra historie! Klart NIF vil ha medlemmer. Blodsmak Sportsklubb nærmer seg 140 medlemmer. Skal se om vi kan ordne noe via Facebook, men ikke alle har Facebook-konto..

 3. Tilbaketråkk: Blodsmak Sportsklubb: Kontingent for 2012 + 2013 | Blodsmak

 4. Sabrina sier:

  Vet om fler som kunne tenke seg en rimelig postkasse-golfklubb for å kunne få Golfkortet til den ene eller to runder man spiller i året…..

 5. Karianne sier:

  Kontingent på 42 kroner er jo genialt :)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.