Blodsmak Sportsklubb: Kontingent for 2012 + 2013

Blodsmak Sportsklubb har snart 140 «medlemmer», NIF grubler fortsatt på om de skal godkjenne klubbnavnet, og den første regningen har allerede ankommet: 250kr for registrering i Frivillighetsregisteret. Den registreringen var en forutsetning for å kunne motta penger fra Grasrotandelen, og der har det hittil strømmet inn over 40 kroner.

En knallflink designer er i gang med design av sykkeltrøyer og klubblogo. Det kommer til å bli flott, trøyene blir av topp kvalitet, og det kommer til å ta tid før alt er klart. Det kommer et nytt, spennende nyhetsbrev når det begynner å ligne noe. Planene er, som kjent, å bestille fra noen som lager skikkelige kvalitetstrøyer, og design blir i relativt nøktern retrostil, som vil høste anerkjennende nikk fra de aller fleste.

Men, aller viktigst nå: Det er på tide å betale kontingent:

  • 42 kr for vanlig medlemskap
  • 100 kr for DeLuxe, som innebærer en foreløpig uviss fordel (det kommer til å bli verdt det, altså, det er ikke bare et kryss i margen, men her velger alle selv).

Medlemsskapet gjelder fra nå og ut 2013. Et kupp!

Vær så snill å betale for ønsket medlemsskap til konto 97132517154 så raskt som mulig, og senest innen 30. september. Bare de som har klart å få betalingen «på bok» i løpet av september blir med i første runden (dette er selvsagt forbundet med enorm prestisje).

Oppdatering: Viktig! Du må skrive navnet ditt i meldingsfeltet når du betaler, ellers er det umulig å finne ut hvem pengene kommer fra. Sånn ser det ut i nettbanken nå:

John Bratteli har skrevet en perfekt medling, men veldig, veldig mange har ikke skrevet noen ting. Da er det umulig å vite hvem som har betalt (det hjelper ikke å trykke på det lille forstørrelsesglasset, nei).

Alle som ikke skrev melding må være så snille å:

1) Finne et eller annet bevis for betaling i nettbanken.
2) Sende det på epost til denne adressen, med tittel: «Kontingent Fornavn Etternavn» (bytt ut med ditt eget navn, selvsagt)

Dette blir en god del ekstraarbeid, men-men..

Hvis du må oppgi adresse: Blodsmak Sportsklubb, Kastellhagen 2, 1176 Oslo. Akkurat som i Brønnøysundregisteret.

Medlemsskapet blir registrert på den som betaler (dvs. det navnet som dukker opp i nettbanken), hvis det ikke er angitt på annet vis i selve betalingen det navnet som står i meldingsfeltet.

Spør hvis det er noe, men gjør det i kommentarfeltet under, så blir det mindre jobb å svare.

Takk!

Dette innlegget ble publisert i Blodsmak Sportsklubb og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

14 svar til Blodsmak Sportsklubb: Kontingent for 2012 + 2013

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.