Blodsmak Sportsklubb: Kontingent for 2012 + 2013

Blodsmak Sportsklubb har snart 140 «medlemmer», NIF grubler fortsatt på om de skal godkjenne klubbnavnet, og den første regningen har allerede ankommet: 250kr for registrering i Frivillighetsregisteret. Den registreringen var en forutsetning for å kunne motta penger fra Grasrotandelen, og der har det hittil strømmet inn over 40 kroner.

En knallflink designer er i gang med design av sykkeltrøyer og klubblogo. Det kommer til å bli flott, trøyene blir av topp kvalitet, og det kommer til å ta tid før alt er klart. Det kommer et nytt, spennende nyhetsbrev når det begynner å ligne noe. Planene er, som kjent, å bestille fra noen som lager skikkelige kvalitetstrøyer, og design blir i relativt nøktern retrostil, som vil høste anerkjennende nikk fra de aller fleste.

Men, aller viktigst nå: Det er på tide å betale kontingent:

 • 42 kr for vanlig medlemskap
 • 100 kr for DeLuxe, som innebærer en foreløpig uviss fordel (det kommer til å bli verdt det, altså, det er ikke bare et kryss i margen, men her velger alle selv).

Medlemsskapet gjelder fra nå og ut 2013. Et kupp!

Vær så snill å betale for ønsket medlemsskap til konto 97132517154 så raskt som mulig, og senest innen 30. september. Bare de som har klart å få betalingen «på bok» i løpet av september blir med i første runden (dette er selvsagt forbundet med enorm prestisje).

Oppdatering: Viktig! Du må skrive navnet ditt i meldingsfeltet når du betaler, ellers er det umulig å finne ut hvem pengene kommer fra. Sånn ser det ut i nettbanken nå:

John Bratteli har skrevet en perfekt medling, men veldig, veldig mange har ikke skrevet noen ting. Da er det umulig å vite hvem som har betalt (det hjelper ikke å trykke på det lille forstørrelsesglasset, nei).

Alle som ikke skrev melding må være så snille å:

1) Finne et eller annet bevis for betaling i nettbanken.
2) Sende det på epost til denne adressen, med tittel: «Kontingent Fornavn Etternavn» (bytt ut med ditt eget navn, selvsagt)

Dette blir en god del ekstraarbeid, men-men..

Hvis du må oppgi adresse: Blodsmak Sportsklubb, Kastellhagen 2, 1176 Oslo. Akkurat som i Brønnøysundregisteret.

Medlemsskapet blir registrert på den som betaler (dvs. det navnet som dukker opp i nettbanken), hvis det ikke er angitt på annet vis i selve betalingen det navnet som står i meldingsfeltet.

Spør hvis det er noe, men gjør det i kommentarfeltet under, så blir det mindre jobb å svare.

Takk!

Dette innlegget ble publisert i Blodsmak Sportsklubb og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

14 svar til Blodsmak Sportsklubb: Kontingent for 2012 + 2013

 1. Håper disse knallflinkt designede trøyene kommer i en litt med løstsittende variant også, for de av oss som er litt, eh… løstsittende. :)

  • Blodsmak sier:

   Planen er å lage noe for (nesten) alle. Første forsøk blir nok en relativt tettsittende trøye for landevei, men det er forhåpentligvis å lage en veldig lik en i litt løsere snitt til bruk på sti, bak gressklipperen, osv.

 2. Kristin sier:

  Har fortsatt et lite håp om langrennsbekledning også.. :)
  http://www.langrenn.com/bj-sport-naa-ogsaa-med-teambekledning.5090061-1743.html

  • Blodsmak sier:

   «BJ Team»? Jøjes. Langrennsbekledning er ikke uaktuelt, men de må jo designes, og det er sikkert et minimumsantall som må bestilles. Er det mange som er interessert i dette? Er vedkommende medlemmer..?

 3. Kristin sier:

  Tror det var et minimum på 10stk. Kanskje legge ut et forslag for dette samtidig med sykkelbekledningen? :)

 4. Stiller meg sterkt bak langrennsbekledning av noe slag.

  • garefarset sier:

   Siden jeg(kanskje)skal gå på ski neste år, hadde det vært supert med stilsikker langrennsdress. Gjerne med en ikke så veldig diskret Lohengrin.
   Nå har jeg til og med betalt for mitt Grande Lusso-medlemskap(jepp, herlig kopiering), så nå er jeg klar.

 5. Det pleier å komme navn på avsender etter en dag eller to i Skandiabanken, men det står kun giro første dagen.

  • Blodsmak sier:

   Javisst! Ser det nå, og fikk samme tips av en annen i går. Bra, da blir det mindre jobb. Merkelig at bankene ikke klarer å overføre både penger og informasjon samtidig.

 6. KS sier:

  Da er 100 kroner girert. Venter i spenning på De Lux-perks!

 7. Thomasmrhaug sier:

  Hva med å invitere til felles sykkeltur i Osloområdet neste helg en gang? Laaangtidvarselet ser fint ut og nå som vi er «klubb» Kan vi jo sykle en klubbtur. F.eks Oslo-Drøbak-Ås-Oslo. Ca 100 km. Langt nok og kort nok for de fleste.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.