Blodsmak Sportsklubb nå også i utlandet

For undertegnede har dette vært en bra løpesesong. Det har blitt pers på halvmaraton(1.25.51) i Oslo og pers på en-, to-, tre- og fem-runder på Sognsvann rundt medsols, jeg har debutert på maraton og førstkommende lørdag skal jeg debutere på et løp i utlandet.  12.00 går startskuddet på 21k  under Skagen maraton. Løypa er naturligvis flat, det er meldt fint løpevær (delvis overskyet og 12 grader) Den store utfordringen vil eventuelt være vind.

Det finnes større løp i Danmark, men det er påmeldt over 1000 løpere så langt, men arrangørene skryter av «Danmarks vakreste løp»!

Skulle det være noen tvil så skal jeg selvfølgelig løpe for Blodsmak Sportskubb, selv om NIF mener vi ikke har et seriøst navn…

Fra starten i 2011. Start og mål er i havnen.

Løypa går forbi et av landemerkene i Skagen, «den tilsandede kirke». I dette området er det ca 3,5 km grusvei, resten er asfalt.

Løypa går først sørover, deretter nordover. Vending i nord er ved et annet landemerke; Skagen fyrtårn. Herfra er det bare noen kilometer til mål. Er det mer krutt i beina her så er det bare å få det ut.

Satser på løpsrapport i løpet av lørdag kveld.

Dette innlegget ble publisert i Blodsmak Sportsklubb, ymse og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

3 svar til Blodsmak Sportsklubb nå også i utlandet

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.