Løpetrening i regi av Blodsmak Sportsklubb

Lørdag var en historisk dag for Blodsmak Sportsklubb, jeg tenker ikke først og fremst på at klubben allerede har 15 påmeldte til Holmenkollmarsjen eller at Frode Klevstul tok en fin-fin 7.plass for klubben under Furumomila, men at klubbens første fellestrening ble avholdt! Grenen var terrengløping, og intensiteten «rolig langkjøing.»

Spektakulært veivalg med utsikt over Lutvann. Her er det verdt å sette ned farten, både for å unngå rutsjeturen ned stupet til høyre, men også for å få med seg en av de flotte utsiktspunktene i Østmarka.

Oppmøtet var ikke allverden, men i landets hyggeligste sportsklubb er det ingen møteplikt. Vi var tre mann som møttes på Trasop og startet friskt på turen; Trasop-Lutvann rundt-Haukåsen-Mariholtet-lille Haukåsen-Nøklevann-Østmarksetra-Trasop.

Turen inneholdt nydelig høstvær, møte med en og annen turglad familie, stilstudie av golfballen til Chuck Norris (Haukåsen), Vørterøl og Lohengrin på Mariholtet, KOM-hunting i turens heftigste motbakke (suksess!) og totalt drøye to timer trening med topp stemning.

Det blir selvfølgelig flere fellesøkter, så om du er interessert i å være med så følg med på Facebookprofilen til Blodsmak.

Flotte forhold for løping om dagen. Stig og Tomas i fint driv på stiene rundt Lutvann.

 

Utsikten fra Haukåsen ble veldig mye bedre etter at kommunen gikk bananas med motorsaga tidligere i sommer. Havgløtt?

Thomas (med h) med kledelig hatt. Dette landemerket, øh bymerket, kan sees fra hele byen. Er man i området er det verdt turen opp hit til Chuck Norris golfball. Flotte veier opp både via stier, grusvei eller skiløype litt senere på året.

Nei takk til bananer og sportsdrikk. Vi gikk for klassisk karbopåfyll i Blodsmakstil.

Topp stemning og tilløp til kø på Mariholtet.

Tomas(uten h) i fint driv ved Nøklevann. Legg merke til lua, en fiffig måte å understreke at man eeeegentlig er langrennsløper. (Det går nok ikke fullt så fort som bildet viser, dette skyldes nok litt stusslige kår for et middels kompaktkamera.)

Nøklevann i flotte høstfarger. En klassiker for de som løper i Østmarka. Anbefales!

 

Dette innlegget ble publisert i Blodsmak Sportsklubb, rapport og merket med , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

5 svar til Løpetrening i regi av Blodsmak Sportsklubb

 1. klevstul sier:

  Knall å lese Mr Haug.

  En korrigering:
  7. plass
  Takk.

 2. Klevstul sier:

  PS: linkene øverst er også feil, men nå skal jeg ikke mase mer. Sees på lørdag, da skal det løpes til vi får blodsmak!

 3. Espen Barroso-Gomez sier:

  Vel, når dere løper i bakhagen her, så får jeg kanskje spørre om å få bli med neste gang :) Meldte meg tilfeldgvis inn i klubben ca ved ti-elleve-tiden samme dag (lørdagen), med hadde ikke fulgt med på Facebook :-P

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.