Blodsmak Sportsklubb: Novemberoppdatering

Over 190 medlemmer!

Blodsmak Sportsklubb har nå over 190 medlemmer, inkludert en verdensmester. Så å si alle har flottet seg med DeLuxe-medlemskap, og det er veldig hyggelig. Vi er i god gang med DeLuxe-fordelene, og nå venter vi egentlig bare på å få ting levert. Det blir bra, men ikke vent all verdens luksus for en drøy femtilapp, er dere greie.

Styremøte

Første styremøte ble avholdt i et inferno av hjemmebaktst (eplekake og lefse), og det ble tatt en rekke viktige og fornuftige avgjørelser. Noe av dette er nevnt nedenfor.

Festivitas

Vi satser på å invitere alle medlemmene til en fenomenalt hyggelig sosial samling på kveldstid i Oslo før jul. Dette blir et lavterskeltilbud der styret stort sett bare avtaler tid og sted, og annonserer dette.

I samme slengen vil vi dele ut DeLuxe-ting, og det vil garantert være mulig å både snakke/juge/skryte sammen med andre hyggelige folk, og eventuelt kjøpe seg en vørterøl. Det vil også bli mulig å melde seg inn, så ta gjerne med eventuelle venner og bekjente. De som vil melde seg inn må ha med 42kr eller 100kr i kontanter.

Sykkeltrøyer og løpe-t-skjorter

Design for (landeveis)-)sykkeltrøyer er blitt veldig bra, og er sendt for finpuss hos produsenten. Så snart det er klart, kommer det et innlegg på nettsiden. Vi satser på absolutt helt tipp-topp kvalitet og enkel, tidløs(?) design. Dette blir ikke billige souvernirsykkeltrøyer, men k-v-a-l-i-t-e-t. Klubbdrakter for folk med (et snev av) smak og selvrespekt, kan vi vel si.

Løpe-t-skjortene blir selvsagt ekstremt tekniske og kommer nesten helt sikkert til å inneholde teknologi hittil forbeholdt astronauter.

Vi ser ikke bort fra at det kommer andre varianter av plagg og denslags, men vi begynner litt forsiktig. Noen har spurt om langrennsdress, men det blir det neppe noe av – med mindre noen vil ta seg av det praktiske og styret kan si ja/nei når alt er klart. Det samme gjelder golf-, curling og couronne-antrekk (men det er det hittil ingen som har spurt om). Kom gjerne med konkrete forslag til klær/ting styret bør vurdere.

Samarbeidspartnernytt

Utstyr

Blodsmak Sportsklubb har fått en super avtale med RÅ Sport: Alle medlemmer i Blodsmak Sportsklubb får 20% rabatt på alle varer hele tiden. Nå kan du veldig raskt spare inn de 42/100 kronene medlemskapet kostet. Takk til Bjørn for dét! Inntil medlemsbevisene er klare, har vi en midlertidig løsning der Rå Sport har klubbens medlemsliste (kun navn).


RÅ Sport er en faghandel med fokus på sykkel, freeride, windsurf og randonné. Lik dem på Facebook, gi dem en klem, og kjøp i vei! Alle trenger vel nytt skiutstyr, og tilhørende outfit? Og alle trenger en sykkel til.

Ernæring

Mariholtet: Blodsmak Sportsklubb har inngått en svært god Lohengrin-rabattavtale med Mariholtet (Østmarkas knutepunkt, beliggende ved Elvåga-vassdraget): Alle medlemmer får 3 kr rabatt pr Lohengrin. Rabatten gis mot fremvisning av medlemsbevis (dette ordner vi på «møtet», se «Festivitas»-avsnittet).

Sanbakken: Blodsmak Sportsklubb har inngått en akkurat like god rabattavtale med Sandbakken: 3 kr rabatt på Lohengrin. I tillegg får klubbmedlennene gratis påfyll av kaffe (normalt kr 10). Rabatten gis mot fremvisning av medlemsbevis.

Grasrotmidlene strømmer inn

Vi har fått inn over 700 kr fra Grasrotandelen, takk for dét! Det er lett å fikse det hvis man er registrert gambler hos Norsk Tipping: Send SMS «Grasrotandelen 998724341» til 2020. For ordens skyld: Vi skjønner godt de som velger å gi sin grasrotandel til andre, kanskje mer nyttige organisasjoner.

Sosial suksess

Røffly 250 stykker liker Blodsmak Sportsklubb på Facebook (altså flere enn de som er medlemmer, hmm?), og nesten 400 følger Blodsmak på Twitter. Instagram har vi vel ikke satset så veldig hardt på, men noen (aner ikke om de er medlemmer eller ikke) poster på Instagram med taggen #blodsmak. Det er selvsagt topp om (også) medlemmer bruker denne taggen.

Bartenytt

Movember er i gang, bartene vokser i varierende fart over hele planeten, og noen medlemmer har startet klubblag og samlet inn over 800kr. Det er åpent både for kvinner og menn, såvidt styret kan se.

Norges idrettsforbund har sendt endelig avslag nummer to

«Useriøst og lite troverdig«, mener NIF, og viser til reglene de ikke har vært så nøye med før. Nå gidder vi ikke bruke mer tid på dem. Dette betyr at de som konkurrerer mye enten må kjøpe engangslisens hver bidige gang, eller må være medlem i en klubb som NIF liker navnet på og så kjøpe lisens via den. Det går helt flott å være medlem i Blodsmak Sportsklubb i tillegg, og føre opp «Blodsmak Sportsklubb / navn-på-annen-klubb» når man melder seg på konkurranser.

Blodsmak Sportsklubb representeret i diverse konkurranser

Det er foreløpig 18 som skal gå Holmenkollmarsjen, 6 påmeldte til Birkebeinerrennet, 4 til Terrengsykkelrittet, etc. Det er bra! Håper Blodsmak Sportsklubb snart dominerer både deltagerlister og seierspaller. Tips: Bruk helst hele «Blodsmak Sportsklubb» når du melder deg på noe.

Det var alt for denne gang! Kom gjerne med innspill, kommentarer, og alle mulige tilbakemeldinger på blodsmak.no, Facebook, Twitter og eventuelle andre kanaler.

Dette innlegget ble publisert i Blodsmak Sportsklubb, rapport og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.