Blodsmak Sportsklubb: Desembernytt

Pepperkaker

Her er en ørliten oppdatering, midt mellom juleshoppingpanikken, julebakstinfernoet og den akk, så viktige julerestitusjonen.

207 medlemmer

Veldig flott og hyggelig! Det har vært litt stille fra styret i det siste, men vi har jobbet i det stille – ikke bare spist peppernøtter, berlinerkranser, kokosmakroner, goro, sirupsnipper, fattigmenn, sirupsnipper, pepperkaker, sandnøtter, sandkaker og krumkaker.

DeLuxe-ting nesten klare

Vi har bestilt og mottatt/hentet ting både fra Asia, Østmarka og USA, men venter fortsatt på en liten Amerika-pakke. Den er sendt, og med litt flaks før vi den før jul.

DeLuxe-toppmøte

Rekker vi det før jul? Og rekker noen å komme innom? Det spørs, men vi holder muligheten på gløtt!

Luer

Styret, og ikke minst luesjefen, jobber hardt og målrettet for å få laget luer. De blir selvsagt av topp kvalitet, og helt nydelige! For å unngå at vi brenner inne med en haug med luer, kommer vi til å legge ut bilder og en mengde tekniske data, og så ta i mot bestillinger i form av forhåndsbetaling. Så vil det ta en liten stund å produsere luene, og så sender vi dem ut pr post.

Blodsmak®

Blodsmak Sportsklubb har registrert varmerket Blodsmak® hos Patentstyret, så nå har klubben enerett til å bruke Blodsmak®. Som Patentstyret skriver her:

Eneretten innebærer at andre ikke kan bruke et varemerke som kan forveksles med ditt for varer og/eller tjenester av samme eller lignende slag som ditt merke er registrert for.

Se hele registreringen i all sin prakt her.

Dette innlegget ble publisert i Blodsmak Sportsklubb og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.