Blodsmak Sportsklubb sykkeltrøyer

sykkeltrøye-foran-bak

Dette er vel verdt en egen post? Sykkeltrøyene er ferdigdesignet, og blir sånn som dette. Det er Kalas’ toppmodell, og meget flotte. Vi disker opp med nettbutikk så raskt vi og Kalas klarer. Da kommer det også en hel haug med informasjon om størrelser. Høyteknologisk t-skjorte for løping, gressklipping, terrengsykling, etc kommer også. Diskuter gjerne på Facebook-siden og/eller Facebook-gruppen – og/eller nedenfor her.

Dette innlegget ble publisert i Blodsmak Sportsklubb og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Blodsmak Sportsklubb sykkeltrøyer

  1. Kjetil sier:

    Kalasbra! Hvor mange kan jeg kjøpe?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.