DeLuxe-toppmøte gjennomført

sas-utsikt

Mange takk til alle som dukket opp! Det gikk jo ganske bra? Håper noen hygget seg litt.

Her er det alle DeLuxe-medlemmer fikk/får:

20130110-2107-2425

Vi nevner i fleng, fra oven:

  • Tre (3) Blodsmak Sportsklubb klistremerker. 150x25mm. Disse bør plasseres på godt synlige steder. Tar seg godt ut på biler. Plassering på sykkel er greit, uansett hva stilpoilitiet mener.
  • En (1) Lohengrin restitusjonssjokolade. Kan også brukes til forebyggende restitusjon, dvs. når som helst. Husk rabattavtalene.
  • Ett (1) RÅ Sport klistremerke (fargene varierer), fra RÅ Sport. Der får alle medlemmer 20% rabatt på alt, hele tiden. Bra!
  • En (1) Blodsmak Sportsklubb Jerseybin. Dette er en vanntett dings du kan ha telefon og annet i. Den rommer de fleste telefoner, sjekk jerseybin.com for detaljer (vi har størrelse «mid» – kan også brukes til Lohengrin).
  • Ett (1) Blodsmak Sportsklubb armbånd. Dette er medlemsbeviset. Det finnes i to størrelser: En vanlig, som passer for de aller fleste, og en mindre til slanke kvinnehåndledd. Vi har testet om det lille passer på tynne syklisthåndledd, men neida.

Stilstudie av jerseybin, fra produsenten i Amerika:

blodsmak-jerseybin-640px

Facebook-gruppe

Blodsmak Sportsklubb har nå en Facebook-gruppe, der alle kan diskutere og holde på. Gruppe er bedre til dette enn en «side», som er mer for kunngjøringer fra administrator. Vi vil gjerne at alle bidrar til at Blodsmak Sportsklubb blir en veldig hyggelig klubb å være medlem i.

Sending DeLuxe

Alle de 190 og vel så det vil få tilsendt DeLuxe-tingene så raskt som mulig, dvs. så snart styret orker å fikle med en hel mengde konvolutter. DeLuxe-pakken vil koste røffly 17kr (og litt jobb) å sende, og det tar vi av klubbkassen. Hvis noen kan hente i Oslo sentrum på dagtid: Topp! Sjekk kommentarer her og/eller Facebook-siden for detaljer (det kommer snart).

Dere som ikke har betalt ennå: Vær så snill og gjør det nå. Vi sjekker kontoen om noen dager.

Sykkeltrøyer

De blir sånn:

Screen Shot 2013-01-10 at 21.43.41

Screen Shot 2013-01-10 at 21.43.56

Takk til Line for veldig, veldig bra designjobb! Vi satser på toppkvaliteten til Kalas, «K0503 ELITE».  Nettbutikk kommer så raskt vi (og Kalas) kan. Før det skal vi få prøvetrøyer, som vi skal prøve ekstremt grundig og legge ut masse detaljer om. Bestilling gjøres i nettbutikken til Kalas (når Blodsmak-avdelingen er åpen), så får man litt tid på å bestille, og så produseres alle på én gang, og så kommer de i posten. Prisen blir 7-800kr, og da tjener klubben ca en femtilapp pr trøye.

Luer

Vi skal lage luer! De blir sånn:

Screen Shot 2013-01-10 at 21.35.14

Passer til såvel ski som snømåking. Det er foreløpig uvisst om det blir rød eller hvit, eller begge deler. Luene vil bli solgt med forhåndsbestilling. Detaljer kommer. Luene blir samme typen som Oslos bratteste (Blodsmak Sportsklubb deltok) lagde, og de er fra Trimtex. Nylon (tror vi) hele veien gjennom. Passer de fleste hoder. Sånn ser de fra Oslos bratteste ut:

lue1

lue2

Det var alt!

Dette innlegget ble publisert i Blodsmak Sportsklubb og merket med , . Bokmerk permalenken.

3 svar til DeLuxe-toppmøte gjennomført

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.