DeLuxe-toppmøte

operaen

Vi har gleden av å invitere alle medlemmer i Blodsmak Sportsklubb til DeLuxe-toppmøte! Det skjer torsdag 10. januar kl 18:00, og avholdes i baren «Summit 21» på Radisson Blu Scandinavia Hotel*, altså «SAS-hotellet» på Holbergs plass, i Oslo.

Hvis du ikke kan komme: Informasjon om alternativ distribusjon av DeLuxe-ting kommer både her på bloggen, i nyhetsbrev og på Facebook-siden.

Programmet for DeLuxe-toppmøtet er selvsagt syltynt nå rett etter jul:

 1. Motta fabelaktig flotte DeLuxe-ting fra Blodsmak Sportsklubbs styre. Det er ting både fra Norge, Amerika og Det fjerne østen. Vi håper noen liker det.
 2. Fremvisning av et eksemplar av en vinterlig klubbplagg som vi håper det er mange nok kjøpere til at vi kan få det produsert.
 3. Fremvisning av designen for Blodsmak Sportsklubbs sykkeltrøyer.
 4. Eventuelt.

Siden toppmøtet avholdes i en bar med flott utsikt, burde alt være lagt til rette for punkt 4.

Om lokalet

Dette skriver hotellet om Summit:

Spanning the 21st floor with a spectacular 180-degree view of the city and fjord, the striking Summit bar serves some of the best cocktails and drinks in the city. Challenge the bartenders for a special cocktail or order a classic favourite. Many visitors have commented on the unusual features of the restrooms, so be sure to visit and have a look.

Oppsummering på norsk:

 • Utsikt til begge sider.
 • Ta med en liste over drinker det er vrient å lage, så bartenderen får noe å bry seg på.
 • Vennligst benytt toalettene.

Praktiske detaljer

Styret er der kl 18:00. Vi aner ikke om noen dukker opp, så kom gjerne kl 18 du også, ellers kanskje vi drar hjem og trener spiser middag.

DeLuxe-medlemmer som ikke kan komme, kan sende en venn med melding hjemmefra. Eventuelt kan de avtale med Styret å hente DeLuxe-tingene i Oslo sentrum, like ved Norges bank (klubben oppbevarer DeLuxe-tingene i hvelvet).

Ikke DeLuxe-medlem? Da kan du betale 58kr og rykke opp til DeLuxe på toppmøtet. Ikke medlem? Det kan også fikses på møtet. Vi tar kort!

Invitasjon på Facebook

Javisst: https://www.facebook.com/events/578581382158439/ (her er det altså mulig å gi en pekepinn om hvor mange som dukker opp)

Annet?

Er det noen som kommer?
Er det noen som lurer på noe?

(*: Altså her, og ikke i Operaen, men det var det operabildet vi hadde tilgjengelig)

Dette innlegget ble publisert i Blodsmak Sportsklubb. Bokmerk permalenken.

5 svar til DeLuxe-toppmøte

 1. Kjetil sier:

  Kanonstart på året. Torsdag 10. er jeg på et dybdetreningsopphold i Stockholm, men jeg ser fram til å motta mine DeLuxe-effekter på et senere tidspunkt samt et fyldig referat fra toppmøtet her på veggavisen.

 2. Blodsmak sier:

  Vi har forresten nesten 210 medlemmer nå, varemerket Blodsmak® er registrert hos Patentstyret, gamblere har bidratt med over 1400kr via Grasrotandelen og vi tror 2013 blir et fint år for klubben.

 3. garefarset sier:

  Hmmm, det er nå ulempene med å være med i en klubb som er lokalisert såpass usentralt til kommer til syne med full styrke, men dette hindrer meg selvsagt ikke i å være et stolt Blodsmak™-medlem.

  • Blodsmak sier:

   Ja, lokaliseringen er beklagelig for en del medlemmer, og det beklager vi. Men! Dette er forhåpentligvis kun en forbigående fase, og snart har Blodsmak Sportsklubb bureauer i de fleste byer verden, og det arrangeres sportslige, sosiale og midt-i-mellom-arrangementer rett som det er.

 4. Tormod Guldvog sier:

  Bra tiltak! Selv må jeg prioritere en steinhard treningsøkt for å legge et utmerket grunnlag for sommerens bravader der jeg skal sykle land og strand rundt som medlem av denne fiffige foreningen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.