Luebestilling

Foreløpig rød

The winner is: *Rød*

 

***OPPDATERING***

Fristen er ute, nå er det for sent. Hvis det blir noen luer til overs, vil det bli annonsert i et eget blogginnlegg her. Abonner til høyre hvis du vil få epost. Og husk nyhetsbrevet, da.

***OPPDATERING***

Vi nærmer oss kritisk antall luebestillinger og utvider dermed fristen til 11. februar! Løp og kjøp. Ikke vær beskjedne! Ryktene svirrer allerede om svartebørspriser på 4-500 kroner pr. lue når vi nærmer oss midtsommer.

Husk å følge oppskriften nedenfor til punkt og prikke for bestilling!

***OPPDATERING***

Blodsmakere! Nå er alt klart for å bestille luer. Rød lue gikk av med en klar seier i første runde av voteringen.

Prisen er stipulert til 200 kroner pr. stk. Avhenger av at vi når et visst antall men vi tar sjansen på at vi har beregnet rett ved hjelp av avanserte matematiske formler og statistiske metoder.

Betaling foregår til kontonummer 97132517154 og betalingsfristen er på en knapp uke, siste frist mandag 11. februar. Skal du ha lue? Betal med en gang før det går i glemmeboka!

Send epost med tittel «Lue» og navn og adresse her, etter at du har betalt (tittelen «Lue» gjør at vårt kundeoppfølgingssystem, «Gmail», kan filtrere bestillingene, og det sparer oss for plunder).

Veldig mange (ok, ingen) har ringt, skrevet brev og spurt via en venn om det er mulig å få kvantumsrabatt. Svaret er: Ja! Vi tilbyr en pakkepris på 399,50 kr for to (2) luer, forutsatt at de bestilles samtidig, av samme person, og leveres på samme måte. For familier kan vi diske opp med et enda mer lukrativt tilbud: Fire (4) luer for 798,50 kr.

Hvit lue har også fått en del stemmer og mange ønsker til og med en av hver. Det glade budskap fra Blodsmak er derfor at hvis salget av den røde lua går strykende vil også hvit lue bli satt i bestilling.

Kjøp derfor julegavene allerede nå!

Praktisk informasjon

Fra alle bestillinger er mottatt tar det 5-6 uker å trylle fram luene. Dette er jo litt lenge,  vi er seint ute, og det er dessverre sånn det går når man driver sportsklubb på fritiden og i tillegg har uhyre aktive og dynamiske liv.

Distribusjon av luene vil foregå omtrent som med DeLuxe-pakkene (muligens litt raskere): På samlinger, via venner, henting hos Rå Sport, på afterski eller postalt. Ved postal leveringsmetode er porto inkludert.

Kan ikke-medlemmer kjøpe lue? Javisst! Men det er jo mye, mye bedre stil å bli DeLuxe-medlem i samme slengen. Det koster 100kr, og da får du en rekke medlemsfordeler, inkludert 20% på alt, hele tiden, på RÅ Sport.

Hvordan ser de ut?

Det er samme lue som deltagerne på Oslos bratteste fikk, laget av Trimtex i 100% høytekkmaterialer:

lue1

lue2

Dette innlegget ble publisert i ymse og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

10 svar til Luebestilling

 1. Blodsmak sier:

  Fem blodsmakere har allerede kjøpt – bra!

 2. Espen sier:

  Venter på sykkelcapsen!

 3. Chalshus sier:

  Sykkelcaps er vel litt for hipt for oss Blodsmakere?

 4. Blodsmak sier:

  Sykkelcaps er mulig! Men denne gangen er det lue. Så blir det sykkeltrøyer og andre «t-skjorter» til ymse aktiviteter. Tips til gode sykkelcapser mottas gjerne.

 5. Blodsmak sier:

  Vi har fått nesten 90 bestillinger/betalinger, og bestiller luer denne uken. Så tar det altså 5-6 uker å få luene produsert. Oppdateringer kommer!

 6. Fryser fryktelig på ørene – er det langt etter den røde hjelperen?

 7. Erik Sjon sier:

  i følge mine kalkulasjoner skulle luene allerede vært her!

  Bestillingen ble sendt inn 18. februar og nå skriver vi jo april. I følge første og beste kalkulator fikk jeg følgende svar: select convert(datetime, ‘2012-02-18’) + (6*7) = 31. mars!

  Her trengs det purring, takk for påminnelsen!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.