Blodsmak i Canada 2013

Enkelte ting må bare gjøres… For oss, Mari og John, var en av disse tingene skiferie i Canada. Historier og rykter har versert om bunnløs pudder, trær med avstand fra hverandre (ikke som i Gummiskogen altså), god drikke og hyggelige mennesker. Tiden var kommet. Januar 2013 skulle det skje…
Vi dro til British Columbia!!

Dagen før avreise var nervene akkurat der de skulle være. Klokka ble stilt på ringing til 0405, noe som selvfølgelig var helt unødvendig. Vi var jo uthvilt 0345 må skjønne…
Turens første treningsøkt var transporten mellom de to ulike terminalene på Arlanda. 50 minutter i transfer kan være i minste laget. På veien over mot Chicago satt vi og krysset fingre for at SAS Ground Service klarte å forflytte bagasjen vår til rett fly til rett tid. Canada på vinteren uten ski er nok en nedtur.

Etter trening følger restitusjon

Etter trening følger restitusjon

SAS innfridde, og ski og baggasje var på plass i Calgary samtidig som oss. Bilen, en Toyota Venza (som forøvrig neppe kommer til Norge), stod klar og hadde mer enn nok plass til oss to.

En kraftplugg i sitt rette element.

En kraftplugg i sitt rette element.

Så, for ikke å kjede dere altfor mye med tekst, så nevner vi bare at vi dro til Fernie, hadde Cat Skiing i Red Mountain og heisbaserte toppturer i fantastiske Whitewater.

Enjoy! We did…

Først følger rapporten fra Canada i levende bilder:

Så over til bildegalleriet:

Dette innlegget ble publisert i rapport, ymse og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Ett svar til Blodsmak i Canada 2013

  1. CL sier:

    Jaja, ser jo greit nok ut, men det kan jo på ingen måte måle seg med gleden over å få fem (5) sammenhengende svinger i oppkjørt krattskog i Hemsedal.

    Hrmpfh.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.