DeLuxe-pakker for Blodsmak Sportsklubb-medlemmer (viktig!)

solopakkebonanza

Hvis du bor i Oslo, du snarest mulig hente DeLuxe-pakken din hos Rå Sport. Etter fredag 12. april er det for sent! Husk at du som medlem får 20% rabatt der. Hvis du ikke står på listen der: Skriv deg opp på den. Takk.

Hvis du bor utenfor Oslo, skal DeLuxe-pakken din enten være sendt for lenge siden, eller blitt sendt nå i kveld. Hvis du ikke har mottatt pakken innen fredag 12. april: Send epost til rakett+blodsmak@gmail.com med tittel «DeLuxe: Mangler pakke», så ordner vi opp (følg denne enkle oppskriften, så går ting raskere for alle).

Vi må ha en slags vareopptelling nå, og etter 12. april skal styret effektivisere DeLuxe-distribusjonen (for nye medlemmer). Nøyaktig hvordan det blir, annonseres på her på medlemsinformasjonssiden. Utsending av DeLuxe-pakker tok mye tid sist, og tok mye tid i dag også (se bildet), selv om det bare var 30 nye pakker som skulle sendes.

Styret kan avsløre at det er bestilt en printer, etikettpapir, masse konvolutter og A4-ark. I tillegg er den lokale butikken nesten tom for superrestitusjonssjokoladen Lohengrin.

Spør i kommentarfeltet hvis du lurer på noe.

Dette innlegget ble publisert i Blodsmak Sportsklubb og merket med , , . Bokmerk permalenken.

3 svar til DeLuxe-pakker for Blodsmak Sportsklubb-medlemmer (viktig!)

 1. Janne sier:

  Sendte kjæresten på RÅ Sport (siden jeg aldri er i nærheten i åpningstiden…) men de hadde ikke hørt noe om dette!?

  • Blodsmak sier:

   Beklager, men det skal være i orden nå. Selveste styreleder har snakket med selveste Martin Haglev på Rå Sport i dag, og Martine skal passe på at alle, også nyansatte, er oppdatert.

 2. Janne sier:

  da prøver vi igjen ;)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.