Referat fra styremøte (luer, flasker, DeLuxe, etc)

styremote-2013-04-16

I kveld har vi hatt styremøte, og vi har blant annet befattet oss med kake, brus, luer, flasker og klistremerker. Dette er et lite referat, og det kan være nyttig informasjon her.

Først: Takk til Inger Elise (Baketjenesten) for kakeoverraskelse! Og til Martine for innkjøp av proviant, henting av ting, servering av kake og kaffe, samt støvsuging av klubblokalet. Det er et liv i luksus for styret.

Luer

Noen har allerede hentet luerLandevei-lanseringsfesten på Supreme Roastworks. På bildet under får Espen en lue av Christian, mens Gaute kaster lueglans i bakgrunnen (den diffuse fyren ved vinduet er TERRENGSYKKEL-redaktør Øyvind):

lueoverrekning
Foto: Henrik Alpers, redaktør i Landevei.

Dere som har kjøpt lue og ikke allerede fått den/dem, får straks en fin pakke i posten.

Styret brukte kun et par timer på å få orden på Word- og Excel-utskrift av adresselapper på klubbens nye laserskriver, og vi rakk akkurat å sende alt sammen som B-post før postkontoret stengte kl 21. Med litt flaks kan alle gå med lue i helgen.

Ta kontakt hvis du hare kjøpt lue, men ikke fått innen tirsdag 23. april (da skulle Posten ha rukket å levere alt).

DeLuxe

Mange takk til alle som har hentet DeLuxe-pakke på Rå Sport (husk at alle medlemmer får 20% rabatt der). Og takk til dere utenfor Oslo som hentet DeLuxe-pakke i postkassen. Bra jobba, alle sammen.

Hvis det er noen som har betalt for DeLuxe, men ikke har fått pakke ennå: Send en epost ved å klikke på denne linken, så skal vi finne ut av det (du kan også sende epost på gamlemåten, men bruk da nøyaktig denne teksten som tittel: «DeLuxe-pakke»).

Det kan ta litt tid (til og med noen få dager) før vi rekker å svare, siden vi driver med dette innimellom alt annet på det som egentlig er fritid, kanskje er på reise/ferie, etc.

Flasker

Alle 216 flaskene er nå solgt, takk til alle som har kjøpt! Vi har bestilt og betalt, og flaskene blir sånn:

Screen Shot 2013-04-13 at 13.21.19

Detalj av trykk, med «MIDDELMÅDIGHET, PERFEKSJONERT» på sidene:

Screen Shot 2013-04-13 at 13.36.59

Alle kan jo ikke være helt enige om hva som ser best ut, men vi håper alle synes dette ser bra ut. Hvis ikke, er det faktisk for seint.

Vi er litt usikre på leveringstiden, men UPS trenger visst 3-5 dager på selve frakten. Vi oppdaterer denne teksten her så snart vi (eventuelt) får vite leveringstid.

Distribusjon: Vi kan sende alt sammen med Posten, men det blir kanskje dyrt og tar mye tid, så det er mulig vi finner på fiffig. Det ser ut som den første runden, der vi satte alt for lav pris, og den andre runden med mer edruelig pris, går ca opp-i-opp og at klubbens økonomi klarer seg bra.

Klistremerker

Vi var litt forsiktige første gangen vi bestilte klistremerker, så nå har vi bestilt litt flere. Det betyr at vi kan dele ut noen her og der, vi får se hva vi finner på. De ser fortsatt sånn ut:

Screen Shot 2013-04-04 at 11.23.42

I tillegg lager vi noen med rød tekst og transparent bakgrunn. Det blir lekkert.

Arrangementer

Vi har lyst til å lage noen joviale aktivitetstreff , og først ut er en gjennomkjøring av Sørensens sløife søndag 16. juni. Se Facebook-invitasjonen. Hvis du ikke er på Facetubetwinstagram kan du lese det viktigste her:

Blodsmak sportsklubb er jo en forkjemper for tradisjoner, og hva er vel da bedre enn å gjennomføre en fellesrunde i Sørensens Sløife?

Ikke hørt om den sier du? Hva?? Den er jo behørlig kommentert på Blodsmak.no ved (minst) en anledning tidligere: http://blodsmak.no/2011/08/sorensens-sloife/

Plan: Start fra Manglerud senter kl 11.00 søndag 16 juni
Deretter blir det trilling i dertil egnet tempo med en hel rekke muligheter til PR og KOM i formidable stigninger på Oslos østkant.

Bli med!

Vi har vært i kontakt med selveste Odd Sørensen selv, opphavsmann til runden, nå daglig leder på Sørensen sykler, og vi siterer:

Jeg pleide å kjøre et par-tre runder på kveldene, etter jobb og middag. Med stålsykkel på ca 10 kg og 42/21. Kanskje 24 på en dårlig dag.

Prøv gjerne det selv. Vi kommer tilbake med mer detaljer om gjennomkjøringen, og følg gjerne med på Facebook-arrangementet.

Det er meget mulig vi finner på andre ting! Vi har noen planer, men venter litt med utbasuneringen. Hvis noen av medlemmene vil finne på noe, alt fra felles aktiviteter til noe i retning av konkurranse: Ta kontakt, så hjelper vi til med litt promotering her og på Facebook.

Noe annet?

Har vi glemt noe? Si fra nedenfor.

Dette innlegget ble publisert i Blodsmak Sportsklubb og merket med , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.